Εσείς κι εμείς τους φέραμε, αλλά να …φύγουν

Να παραιτηθεί τώρα ο Αγοραστός, απαίτησε στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου, η οποία επικαλείται δημοσιογραφικές αποκαλύψεις, σύμφωνα με τις οποίες, από την Περφέρεια Θεσσαλίας, δόθηκε η εντολή για να σπάσει το ανάχωμα του ποταμού Καλέντζη, το βράδυ που ξεκίνησε η κακοκαιρία Daniel. Έτσι βαπτίστηκε η “πρωτοφανής” κακοκαιρία. Και επειδή «τα έκαναν πουτάνα», όπως τα κάνουν πάντα, να παραιτηθούν. Φαιδρό, αν μιλάμε πολιτικά.

Και γιατί μόνο οι Αγοραστοί κι όχι όλη η κυβέρνηση! Ή παίζουμε πολιτικά ή κάνουμε πλάκα. Ευθύνη έχει και ο ίδιος ο Μητσοτάκης, μ’ όλο το ασκέρι του. Να παραιτηθούν, λοιπόν, διότι βύθισαν τη χώρα στο σκοτάδι και να ξαναγίνουν εκλογές, εδώ και τώρα, όπως θα έλεγε ο κάθε βλάκας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και τι θα γίνει στις εκλογές; Θα ξαναβγεί ο Μητσοτάκης. Πιθανόν με μεγαλύτερο ποσοστό απ’ ό,τι είχε νικήσει τον Τσίπρα. Τι λέμε; Ότι με το παραμυθάκι της παραίτησης, όπου οι υπεύθυνοι επιδεικνύουν παραμύθι φούρναρης… ευαισθησία δημοκρατική δεν βγαίνει τίποτα. Δεν διορθώνεται τίποτα. Γιατί η κυβέρνηση, η κάθε κυβέρνηση είναι δικό μας γέννημα. Εκφράζει την δική μας κοινωνία. Όχι ακριβώς εμάς προσωπικά και ατομικά, αλλά την κοινωνία μας.

Προ των πυλών είναι η νέα κακοκαιρία Elias, που αναμένεται να πλήξει την ελληνική επικράτεια από σήμερα το πρωί και μέχρι την Πέμπτη, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Και «πουτάνα» θα τα ξανάκανουν, να παραιτηθούν, θα γαβγίσει η αντιπολίτευση, η οποία ήρθε από άλλον πλανήτη. Ανήκει σ’ άλλον κόσμο, μιας άλλης κοινωνίας, άλλης χώρας, ενός άλλου κράτους, ουδεμία σχέση με το λεχρίτικο το δικό μας.

Διαβαστε ακομα: Ετοιμαστείτε για σκληρό…στριπτήζ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.