Διερευνηθεί, δεν διερευνηθεί, δεν αλλάζει κάτι

Υπάρχουν και αυτές οι ειδήσεις. Οι εκτός προγράμματος, οι απρόοπτες, που σου χαλάνε την μέρα :

Φριχτό τροχαίο στις 11 το βράδυ της Κυριακης. Όταν πολυετελές κάμπριο όχημα, το οποίο κινούνταν στο ρεύμα από την Αθήνα προς την Πάτρα, στο ύψος της πυροσβεστικής, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο 66χρονος οδηγός του έχασε τον έλεγχο του οχήματος, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα, με οδηγό μια 53χρονη γυναία. Η οποία μόλις ξεκινούσε, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο της να πάρει φωτιά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα δύο οχήματα μετατράπηκαν σε μία άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ η μία ρόδα από το πολυτελές αυτοκίνητο βρέθηκε αρκετά μακριά από αυτό. Στο σημείο επικράτησε πανικός. Αμέσως έσπευσαν τρία ασθενοφόρα, τα οποία παρέλαβαν τους τρείς τραυματίες, μεταξύ αυτών κι ένα παιδάκι. Μεταφέρθηκαν στο Ρίο και το νήπιο στο Καραμανδάνειο. Και δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας, πήγαν να βοηθήσουν.

Δυστυχώς υπάρχουν νεκροί. Δυστυχώς δεν την γλύτωσαν. Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψαν στα τραύματά τους. Πρόκειται για τον 66χρονο οδηγό του πολυτελούς οχήματος, τον Δημήτριο Σκαρλάτο του Ευαγγέλου από την Παραλία Πατρών, τον 3χρονο εγγονό του Δημήτρη Σκαρλάτο του Ευαγγέλου και η 53χρονη Μαρία Αλεξανδράτου του Μενελάου, κάτοικος εν ζωή Ρίου. Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η σύζυγος του νεκρού άνδρα και γιαγιά του παιδιού.

Τι έγινε και ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του supercar και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα; Όλα είναι μέσα. Τίποτα δεν αποκλείεται. Είπαμε. Υπάρχουν και αυτές οι καταστάσεις, οι εκτός προγράμματος, οι απρόοπτες. Κληρώνουν κι σε στέλνουν… αδιάβαστο. Κληρώνουν και πας για ταξίδι μακρινό, αγύριστο, μεγάλο, αιώνιο, στερνό ταξίδι. Διερευνηθούν, δεν διερευνηθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος, δεν αλλάζει κάτι.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.