Αυτό κι αν είναι πολύ περίεργο! Έβαλαν βόμβα στο καλύτερο και πιο γνωστό νυχτερινό κέντρο στον Βόλο (Φώτο & Βίντεο)

Για όποιον παρακολουθεί τις πιο υπόγειες νυκτερινές εξελίξεις. Ξέρει ότι αυτά τα απίθανα σκηνικά, δεν συνδέονται τόσο στενά με τα μαγαζιά της επαρχίας. Ούτε καν της Θεσσαλονίκης. Αλλά με τι; Κυρίως με αυτά της Αθήνας. Εκεί που έχει ακόμη ψωμί. Σχεδόν κολλητά πάει ο τζέρτζελος, που σε αρκετές περιπτώσεις, φέρνει μπερδέματα και παρεξηγήσεις. Για αυτό πιάστηκε από έκπληξη, όταν διάβασε το εξής περιστατικό: 

Σημαντικές υλικές ζημιές προκλήθηκαν στο νυχτερινό κέντρο Premiera full of live στη συνοικία των Παλαιών Βόλου, με το πρώτο φως της ημέρας να αποκαλύπτει το βομβαρδισμένο τοπίο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η επόμενη μέρα της φοβερής έκρηξης που αναστάτωσε όλη την πόλη βρίσκει το μαγαζί σε άριστη κατάσταση εσωτερικά, αλλά με σοβαρές ζημιές στον εξωτερικό χώρο.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr, οι πυροσβέστες έκοψαν τη σιδερένια πόρτα για να μπούνε στον εσωτερικό χώρο ώστε να διαπιστώσουν ότι δεν έχει υποστεί ζημιές και δεν έχει προκληθεί πυρκαγιά.

Οι ζημιές επικεντρώνονται στις σκάλες, στην είσοδο και στον προθάλαμο.

Η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση και οι πυροτεχνουργοί συνέλεξαν στοιχεία από τον μηχανισμό που προκάλεσε την έκρηξη προκειμένου να ερευνήσουν την υπόθεση και να ρίξουν άπλετο φως για να φτάσουν στον δράστη.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 23.20 το βράδυ της Δευτέρας 15 Απριλίου και ανησύχησε τους Βολιώτες, αφού ακούστηκε από άκρη σε άκρη στην πόλη.

-zougla.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.