Κεχαγιόγλου : “Για μένα ο Τάσος δεν ήταν υπόκοσμος” – Ήταν πελάτης και φίλος”

“Για μένα ο Τάσος δεν ήταν υπόκοσμος, ήταν πελάτης και φίλος”, δήλωσε σε συνέντευξή του ο ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου, για τον πυγμάχο Τάσο Μπερδέση που δολοφονήθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Βάρη.

Μιλώντας για το θέμα στην εκπομπή “T – LIVE” στον Alpha, ο Σάκης Κεχαγιόγλου τόνισε για το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης, πως “εκτός από δικηγόρος του, ήμουν και φίλος του. Είναι θλιβερή μέρα για μένα. Είχε κατηγορηθεί για τρεις υποθέσεις και αθωώθηκε και στις τρεις. Το χρέος μου ήταν να τον υπερασπιστώ στα δικαστήρια”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Το χρέος μου τελείωσε και δυστυχώς ο Τάσος πέθανε στα 39 του, ήταν ένας εκπληκτικός αθλητής, είχε όνειρο την Ολυμπιάδα και κακώς αποκλείστηκε” πρόσθεσε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε μια σειρά υποθέσεων που είχε εμπλακεί ο πυγμάχος.

“Ήταν ένα χαρούμενο παιδί από φτωχή οικογένεια”

“Κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας στο Μεσολόγγι και αθωώθηκε ομόφωνα. Είχε κατηγορηθεί σε μια άλλη δίκη στην Πάτρα στην οποία αθωώθηκε στο Εφετείο και η τρίτη περίπτωση που είχε κατηγορηθεί, αλλά επίσης αθωώθηκε, ήταν για υπόθαλψη εγκληματία. Είχε διατελέσει και φυγόποινος για τρία χρόνια. Είχε καταδικαστεί πρωτόδικα. Κρυβόταν αλλά αθωώθηκε μετά στο εφετείο”, τόνισε.

“Ήταν ένα χαρούμενο παιδί από φτωχή οικογένεια. Θλίβομαι για τη μητέρα και τον αδελφό του. Μεγάλωσε δουλεύοντας σκληρά. Ευχάριστο στην παρέα και μέσα στα χρόνια, ενεπλάκη μεν σε υποθέσεις αλλά όπως είπαμε είχε αθωωθεί. Για μένα ο Τάσος δεν ήταν υπόκοσμος ήταν πελάτης και φίλος. Τελευταία δεν είχα επαφή μαζί του. Είχα να του μιλήσω για μήνες”, κατέληξε για το θύμα του στυγερού εγκλήματος.

Σημειώνεται πως ο πασίγνωστος Έλληνας πυγμάχος συνδεόταν και με τον χώρο της νύχτας. Μάλιστα, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις εκβιασμών, ενώ είχε συλληφθεί και εκτίσει ποινή φυλάκισης.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.