Κατσαούνης-Νταλάντσεφ: Οι Survivors πρωταγωνιστές στο βιντεοκλίπ «Η Καλύτερη» όπως δεν τους έχετε ξαναδεί (βίντεο)

Για μία ακόμη φορά, η Evgenia, καταφέρνει να συζητηθεί, και να προκαλέσει μουσική αίσθηση και όχι μόνο, με το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Η Καλύτερη», αλλά και το ευρηματικό βιντεοκλίπ του, που λέει «ναι», στο diversity!

Με τον ρυθμό του να ξεσηκώνει και να σε χορεύει από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, δια χειρός του Μιχάλη Τουρατζίδη, σε στίχους της Jenny Tsiko, «Η Καλύτερη», από την Evgenia, έρχεται, να γίνει, το απόλυτο hit!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σε έναν κόσμο, που όλα αλλάζουν, και όλοι γίνονται μία μεγάλη παρέα, η Εvgenia, οδηγεί το μαγικό της βαν, καλώντας σε αυτό, τον Γιώργο Κατσαούνη, τον Γιώργο Ταλάντσεφ, αλλά και πέντε χάρακτερς- περσόνες της καθημερινότητάς μας, όπως, η εκρηκτική drag queen Nicole Nasty, η πανέμορφη-μοντέλο, Hiba Otto, ο καλλονός Fadi Yousef, ο ταλαντούχος χορευτής Euge Mba, και η αποθεωτική καλλιτέχνης, Mama Βlue, μεταφέροντάς τους, σε μία φανταστική, μουσική «περιπέτεια»!

Η Εvgenia και η παρέα της, φτάνουν στο Cinderella στο Κολωνάκι, όπου εκεί, διαδραματίζεται, το απόλυτο party, για τις ανάγκες του ευρηματικού βιντεοκλίπ, με την υπογραφή του σκηνοθέτη Steven Airth, της επικοινωνιολόγου και supervisor της Ενgenia, Σπυριδούλα Κάμπου, και του fashion-expert-art director Δημήτρη Στρέπκου, σε styling του Διονύση Κολποντίνου, hairstyling του Τρύφωνα Σαμαρά και make up artist από την Έλενα Ψωμά, το αποτέλεσμα, είναι μοναδικό, εντυπωσιακό και άκρως εκρηκτικό!

Δείτε τα όσα συμβαίνουν, στον «μαγικό» κόσμο της Evgenia, με τον Γιώργο Τσακατσούκα και τον Γιώργο Ντάλα, όπως δεν τους έχετε ξαναδεί, στο βίντεοκλίπ του «Η Καλύτερη», που κυκλοφορεί, στο κανάλι «MT» στο Youtube, του Μιχάλη Τουρατζίδη!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.