Κάτι καλό γίνεται εδώ

Papakia live stage. Το νυχτερινό κέντρο, στην Αγίου Ανδρέου, του Αντώνη Καμπάκου, Γιάννη Ρουμελιώτη και Νίκου Σκαλτσά. Που το μάθαμε πολύ πιο αισθητά, κατά τη περσινή σεζόν, με την επιτυχία της Εβίτας Σερέτη και του Βασίλη Μπατή. Αυτή η επιτυχία, βέβαια, τους άνοιξε την όρεξη, να πάνε για πιο μέγα πράγματα. Και κόντρα στην αβεβαιότητα της εποχής. Η τύχη είναι με τους βιρτουόζους λένε, σωστά το λένε.

Τι σημαίνει αυτό ; Τα Papakia live stage έγιναν Papakia live stage Plus.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπαίνω στις περισσότερες λεπτομέρειες. Έβαλαν στο ιδιοκτησιακό παιχνίδι άλλους δύο παίκτες. Τον Κωνσταντίνο Φλωράτο (Πλαζ) και τον Θεόδωρο Παστό (μάντρα αυτοκινήτων). Ήταν αναγκαίο, οι απαιτήσεις μεγαλώνουν, καθώς το γνωρίζετε ήδη, το έχετε δει, πως επεκτείνουν το υπάρχον κατάστημα και στο διπλανό. Εκεί που παλαιότερα λειτουργούσε το fast food KASPER. Και προχωράνε τις εργασίες, μέρα με τη μέρα, προσέχοντας μέχρι παραμικρής λεπτομέρειας, ελπίζοντας ότι το τελικό αποτέλεσμα θα τους δικαιώσει.

Στην εικόνα, η σημερινή εξωτερική πρόσοψη, από την οποία καταλαβαίνεις πως κάτι καλό γίνεται εδώ.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.