Τους άκουσαν μέχρι την Αθήνα

Αν δεν είσαι ο χάλιας με δίπλωμα. Ο πτυχιούχος καραγκιόζης, που αμολάει στο σύμπαν του ατέλειωτου αυνανισμού, αυτό που παράγει το νοσηρό του πνεύμα. Και δεν γεννήθηκες και δεν θα πεθάνεις πεοκρούστης. Οφείλεις στον εαυτό σου να το δείξεις, και στην αγορά, το οφείλεις. Για τέτοια είμαστε;

Πες το ντε. Ο Λου έκανε αυτό που κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να κάνει. Αυτό είναι γεγονός. Μια πραγματικότητα. Άξια να την επαινέσεις, να την χειροκροτήσεις. Συμφωνώ, μιλάμε σοβαρά, δεν κάνουμε πλάκα. Το πράμα δεν σηκώνει κρύα και κατσαρά αστειάκια. Έκανε την νύκτα της Πάτρας, να μην είναι άλλο το απόλυτο παρακμιακό. Αλλά την Αθήνα να θυμίζει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κι, όμως κατάφερε το ακατόρθωτο. Και για να έχουμε καλό ερώτημα, πως το έκανε αυτό, ο περιλάλητος Λου ; Με έργα και όχι λόγια. Τον έπεισε για όλο τον χειμώνα, να εγκατασταθεί στην Πάτρα και τα Αστέρια Live. Τον Αντύπα. Ένα εργαλείο υψηλής αισθητικής και διαχρονικότητας.

Το καλύτερο ; Μαζί με την τραγουδίστρια, που μέσα στις πρώτες των πρώτων είναι, εδώ και πολλά χρόνια είναι. Η πρώην σύζυγος του Μπάμπη Λαζαρίδη. Και γυναικάρα, όπως λέμε, Μήλος η νησάρα, η παικτάρα, η ταινιάρα. Και άξιους συμπαραστάτες : Πρόδρομος, Ττζωρτζίνα Νικάκη, Σπύρος Πανταζόπουλος, Φανή Τζελεπή, Ραφήλ Σιλαίος και Ελένη Παναγοπούλου.

Στο θαύμα του Λου, επί τόπου απάντησαν ένα σωρό θεατές. Έγινε ο μεγάλος τζερτζελές, και σαν φυσική παρουσία το χώρο, κατά το πρώτο διήμερο του ξεκινήματος, και στα social media. Μεγάλος τζερτζελές. Δείτε κάποια στιγμιότυπα από χθες, ΕΔΩ και ΕΔΩ

Αυτή είναι μόνο η αρχή. Η συνέχεια του μεγάλου έργου, το επόμενο Παρασκευοσαββάτο (14 & 15 Οκτωβρίου)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.