Κάτι περισσότερο από ένα …event!

Κάποιες σκέψεις με αφορμή την σαββατιάτικη εμφάνιση του Γιώργου Σαμπάνη στο beach bar ΟΝΑ στο Δρέπανο. Εventάρα, βέβαια. Πρώτη φορά στην Πάτρα τέτοιο event. Υπερπαραγωγή, υπεροργάνωση, υπερκεφάτος ο καλλιτέχνης. Απίστευτος, για παραπάνω από 3 ώρες τραγούδησε και τα παλιά και τα καινούργια. Όλα!

Την καταβρήκε με τον γνωστό πατρινό επιχειρηματία Αλέξανδρο Καλλέργη, όπως και με τον έμπειρο νυχτερινό παράγοντα-ιδιοκτήτη Vonatinos, Νίκο Πρόβολο. Μαζί θα συνεχίσουν. Πρώτο σας το είπε το Tsipas Blog. Αυτοί οι δύο ήταν που έκαναν το μεγάλο παιχνίδι. Φοβερό παιχνίδι. Ε, φυσικά όλο τα ονόματα τους να έλεγε ο καλλιτέχνης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όπως τα λέμε! Η αλήθεια είναι. Δουλεία που γίνεται με λεφτά ή για λεφτά μην την φοβάσαι….Δεν είχαμε συνηθίσει στο κόσμο της νυχτερινής Πάτρα, να γίνονται τέτοιες παραγωγές. Όπου δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από την Μύκονο και την Αντίπαρο. Άνετα λες θα έρθει ο Αθηναίος να χαλάσει τα λεφτά του. Να σε χτυπάει το αεράκι το θαλασσινό, να κάθεσαι σε lux και άνετους καναπέδες, η εξέδρα level Μυκόνου, την είχαν τοποθετήσει μέσα στην παραλία. Τοp of the top δουλειά. Μια πραγματική συναυλία επιπέδου, για αυτούς που εκτιμούν και ξέρουν. Να παρακαλάς να σου πουν το ΟΝΑ θα το συνεχίσει, και με άλλους τραγουδιστές. Που θα το συνεχίσει. Έτσι μαθαίνω.

Τα εύσημα να δώσουμε στους διοργανωτές Νίκο και Ανδρέα Κούφη. Και στον Γιάννη Αλεξόπουλο, εννοείται. Όχι απλός φίλος, αλλά κολλητός με τον Σαμπάνη είναι. Το πήρε επάνω του, και δικαιώθηκε. Του το χρώσταγε ο νυχτερινός θεός, μιας και πέρσι ο καιρός του χάλασε τα σχέδια.

Δείτε πολλές φωνογραφίες, πατώντας ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα: Ο Σαμπάνης στο Catalaya, πως να χάσουν…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.