Ρεπορτάζ χωρίς απορίες τα ερωτηματικά ! Ο Γιώργος Σαμπάνης, που «μελέτησε όλα τα δεδομένα», για το επόμενο νυχτερινό πρωτάθλημα, αποφάσισε πριν καλοκαιριάσει

Νίκος Πριόβολος, Γιώργος Σαμπάνης, Θανάσης Πριόβολος

Για όσους ξέρουν, θα πουν καλά τα λέει, σωστά μιλάει. Tsipasblog έχεις δίκιο. Είχε ακουστεί σαν φημολογία και μάλιστα έντονη, το προηγούμενο διάστημα, και να, γίνεται πραγματικότητα. Δεν διστάζεις να το πεις. Δεν προσέχεις τι θα πεις και πώς θα το πεις.

Που θα βρεθεί, θα φιλοξενηθεί, σε πιο νυχτερινό γήπεδο, ο Γιώργος Σαμπάνης, σχετικά με το επόμενο πρωτάθλημα ; Μου λένε εγκυρότατες πηγές, που είναι πολύ κοντά στο τραγουδιστικό περιβάλλον, ότι αφού μελέτησε προσεκτικά όλα τα δεδομένα, πήρε την απόφαση του! Δεν θα μετακινηθεί. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, θα τον δούμε στο Votanikos! Αυτή είναι η απάντηση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ξέρετε καλά για πιο μιλάμε. Καθόλου τυχαίο. Ένα από τα δημοφιλέστερα και μακροβιότερα νυχτερινά κέντρα, που έχει διαγράψει μακρά πορεία στην νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας. Λειτουργεί από το 1999, και είναι χιλιάδες οι αναμνήσεις, που μας έρχονται στο νου.

Το τελευταίο του Τσίπας Μπλοκ: Η μεγάλη ανανέωση που πέρυσι ξεκίνησε στο Votanikos. Όχι απλά θα συνεχιστεί. θα πρέπει να τονιστεί, θα είναι μεγαλύτερη. Το οποίο σημαίνει, θα βάλει το χέρι στην τσέπη πολύ βαθιά το επιχειρηματικό δίδυμο της, τα αδέρφια Νίκος και Θανάσης Πριόβολος. Και καλά θα κάνουν, οι εποχές έχουν αλλάξει!

Η επιβεβαίωση μας, στο instagram post του Γιώργου Σαμπάνη. Αυτό :

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.


Διαβάστε επίσης : Σαμπάνης στη Θεσσαλονίκη, με τη “σφραγίδα” Μύλος

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.