Κασσελάκης ο …αντισυστημικός

Ερώτηση. Ένας κεφαλαιοκράτης, αναντάμ παπαντάμ καπιτάλας πως βλέπει τον Κασσελάκη. Τον… αντισυστημικό. Πρόεδρος του Σύριζα είναι ο Στέφανος, κόμματος αριστερού και με τη βούλα η δεν είναι έτσι; Και θέλει να εκθρονίσει τον δεξιό και ευρωπαϊστή Μητσοτάκη ή δεν είναι έτσι; Πως, λοιπόν, για να επανέλθουμε στο ερώτημα, βλέπει τον μπροστινό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρακαλώ, ένας τραπεζίτης, ένας εφοπλιστής, ένας επιχειρηματίας, ένας καναλάρχης; Γελάνε όλοι. Κρυφογελάνε.

Είτε βλέπουν μια σκνίπα, είτε τον Κασσελάκη με τα πολύ, μα πολύ εφαρμοστά παντελόνια, είναι το ίδιο και  το αυτό. Και επειδή μόνο κορόιδο δεν είναι ο Κασσελάκης ξέρει πολύ καλά πόσο ζυγίζει στην πιάτσα. Και το αρχηγιλήκι, γενικώς το καουμπουλήκι του, δεν περνάει, δηλαδή δεν φοβίζει. Ξέρει κι αυτός πως είναι κουνούπι για όλους, περισσότερο για τους διαπλεκόμενους άλφα και βήτα εθνικής. Τι κάνει σήμερα ο Στέφανος. Ελπίζει με το καλό να απολυθεί κι αμέσως να αιφνιδιάσει. Παρακαλώ; Να ανακοινώσει ότι τον υποστηρίζουν, ότι τον πιστεύουν και θα παίξουν μαζί του κάποιοι μικροεπιχειρηματίες. όχι τίποτα θηρία της πλουτοκρατίας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μιλάμε για πλάκα. Τι άλλο; Αυτό που βλέπει ο καθένας είναι τα μετρημένα ψωμιά του Κασσελάκη. Δεν μοιάζει ο παίδαρος ούτε για πρώην πολιτικός, έτσι να τον βοηθούσε να ξεκινήσει προγραμματισμένες ομιλίες. Να το ρίξει στην ακαδημαϊκή πολιτική, όπως κάνουν κάποιοι πρώην πρωθυπουργοί. Και να συνεχίσει να παριστάνει τον… αντισυστημικό, χωρίς να περιμένει τι βγάζει η κάλπη.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.