Κάποιοι φαντασιόπληκτοι λένε τα δικά τους

Κωνσταντίνος Αργυγός

Το πήραμε πρέφα. Το ‘χουμε κάνει πενηνταράκια. Ότι οι αντίπαλοι του Κώστα Μπερτάκη, του οποίοι είδαν την πλάτη καθ’ όλη τη διάρκεια της δεκαετίας του 2010, προκειμένου να δικαιολογήσουν τους αδικαιολόγητους εαυτούς τους, λένε ένα κάρο ανοησίες. Επιχειρηματικές ανοησίες. Καλλιτεχνικές ανοησίες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κάποιοι, που υποτίθεται παριστάνουν τους διαμορφωτές των εξελίξεων, σε ακροατήριο που είναι εντελώς της πλάκας, δεν κώλωσαν να πουν μερικές ακόμα γελοιότητες φαντασιακής, συγγραφικής και σεναριακής κοπής.

  • Χωρίζουν επαγγελματικά οι δρόμοι του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον Κώστα Μπερτάκη.
  • Φτάνει στο τέλος η εμπορική εκμετάλλευση του Fantasia από τον εν λόγω επιχειρηματία. Και ήδη αρκετοί κάνουν όνειρα, περιμένοντας στην ουρά.

Δεν χρειάζεται μεγάλη σκέψη, για να στήσεις στη σκέψη, ότι τα παραπάνω έχουν την αστειότητα τους, τη γραφικότητα τους. Γιατί όχι το σουρεαλισμό τους.

Για το πρώτο το σκηνικό που λέγαμε. Ο Αργυρός δεν τον κουνάει από τον Μπερτάκη, αφού ξέρει πως στη σημερινή “σακατεμένη” νύχτα δεν θα βρει άλλον επιχειρηματία σαν και αυτόν. Το ίδιο ξέρει και ο Μπερτάκης για τον Αργυρό.

Πάμε τώρα στο δεύτερο σενάριο. Στο Fanatsia. Πρώτο δεδομένο, δεν το συζητάμε ότι το έχει και θα το έχει ο Μπερτάκης. Σιγά που, μόλις το περασμένο καλοκαίρι, θα έριχνε ένα κάρο λεφτά, για να πετύχει διακόσμηση άλλου ..level, για να το δώσει έτσι απλά. Ιδίως τώρα που, ακριβώς δίπλα, στο Ελληνικό, έρχεται επένδυση-μαμούθ. Ακόμα κι έτσι, πάντως, υπάρχει και ένα δεύτερο δεδομένο, που λέει ότι στη σύγχρονη εμπορική κοινωνία όλα έχουν μια τιμή. Όποιος, λοιπόν, ενδιαφέρεται, αντί να επιδίδεται στο αγαπημένο σπορ των Fake news, μπορεί να του κάνει πρόταση. Όπως, δηλαδή, είχε κάνει αυτός στον Βλάση Σταθοκωστόπουλο. Άλλα ποιος να βρει τη δύναμη ….

Διαβάστε επίσης : Disinformation στο «Fantasia»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.