Δεν κάνουν του κεφαλιού τους, με κυβέρνηση και κορονοϊό

Δεν κάνουν του κεφαλιού τους, με κυβέρνηση και κορονοϊό

Τα χώσανε άγρια σε συγκεκριμένα νυχτερινά μαγαζιά, γιατί άργησαν να πάρουν μέτρα προστασίας του κόσμου από τον κορονοϊό. Λάθος, δεν άργησαν, δεν πήραν καν (σαφώς όχι όλα, κάποιοι). Μ’ άλλα λόγια, έβαλαν πάνω από τη δημόσια υγεία το συμφέρον τους. Και το έκαναν τόσο προκλητικά. Και συν τοις άλλοις, όχι όλοι, κάποιοι, το ξανά τονίζω, ψευτοδιανοούμενοι του προχωρημένου πνεύματος και οι παραμύθηδες της λαϊκίστικης νυχτερινής πολιτικής λένε τα δικά τους. Να πούμε κι εμείς τα δικά μας.

Ο επιχειρηματίας τoυ Teatro, o Κώστας ο Μπερτάκης, όμως, είναι σοβαρός παίχτης. Άρα, δεν είναι το ίδιο με αυτούς. Αρά, δεν κάνει του κεφαλιού του. Άρα, ξαναμπαίνει στο παιχνίδι, από απόψε, με Πάολα και Νίκο Κουρκούλη, αλλά όχι κόντρα στις αυστηρές υποδείξεις της πολιτείας. Οχι λαμβάνοντας υπ’ όψιν σε ποιο βαθμό θα χάσει λιγότερες καρέκλες, ή να μην κάνει απολύμανση στη ναυαρχίδα του, στο Teatro, γιατί θα χαλάσει λεφτά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οι φωτογραφίες, που μόλις έφτασαν στα χέρια μας, το δείχνουν.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος

Διαβάστε επίσης : Στόχος τους να τερματίσουν πρώτοι!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.