Κανονική τραγουδίστρια, που την ψάχνουν οι πελάτες!

Νατάσα θεοδωρίδου

Δεν δηλώνει μοντέλο, παίκτρια σε reality, βοηθός πανελίστρια κι αυτό είναι υπεραρκετό να αποκτήσει προσωπικό ακροατήριο, με χιλιάδες ”ακολούθους” στους οποίους έχει μια χάι επικοινωνία. Δεν θα τους συστήσει σε ποια παραλία να την κάνουν, ποια τσάντα να αγοράσουν, σε ποιο μπαρ να ποτιστούν με τον γκόμενο, κι άλλες τέτοιες πολύ χρήσιμες πληροφορίες για να είναι in οι ”ακόλουθοι”.

Είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου. Δηλαδή, πασίγνωστη, επώνυμη τραγουδίστρια, σχετική με το αντικείμενο της. Το πράμα είχε φωτιστεί προ καιρού, αλλά όχι στην έκταση που πρόσλαβε με τη συνδρομή των παρά πολλών λουλουδιών, στο χθεσινοβαρδινό φινάλε των εμφανίσεων της στο Teatro. “Χτίστηκε” κανονικά και φωτίστηκε ακόμη πιο ξεκάθαρα. Νατάσα Θεοδωρίδου σημαίνει σοβαρότητα, υπευθυνότητα, ποιότητα, ό,τι χαρακτηρίζει την αληθινή τραγουδίστρια. Σε αντίθεση με πολλούς τραγουδιστές της σημερινής εποχής, δεν τους ψάχνει, αλλά την ψάχνουν οι πελάτες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στη σκηνή
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα στη σκηνή
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.