Κάνει τις ζημιές τις μεγάλες και δεν το κουνάει ρούπι από Μπερτάκη

Γιατί ο Αργυρός έχει πάρει κεφάλι και τους κάνει πλάκα, στη φάση την πιο δύσκολη, από καταβολής εταιρία νύχτα; Δεν θέλει ερώτημα! Δηλαδή; Επειδή κλάνει το γατί. Τι θα πει γιατί; Ξέρεις γιατί πραγματικά. Ο Αργυρός κατάργησε τα γνωστά σύνορα, τα ξεπέρασε, τα γκρέμισε και έχτισε νέα. Μη πω το πιο σωστό: Αυτό εξηγεί και για ποιο λόγο το πιο ισχυρό όπλο στα χέρια του επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη, παίρνει τα πιο πολλά λουλούδια, κάνοντας στην άκρη τους παλιούς και γίνεται μάθημα για τους καινούργιους.

Σημασία έχει ότι τόσα χρόνια και ιδίως τα τελευταία, δεν κάνει ότι γουστάρει, έχει ρίξει σκληρή δουλειά και δικαιολογημένα έγινε ο νέος βασιλιάς Αυτό έχει σημασία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτό συμβαίνει. Αυτό επικαλείται το Τσίπας Μπλοκ. Είπαμε. Ξέρεις. Και πρέπει να σ’ ενδιαφέρει. Δεν υπάρχει τίποτα μόνο του, που να περιμένουμε. Τίποτα!

Σημασία έχει ότι όποιος διαθέτει την πολεμική υπεροπλία, σε στελεχιακό δυναμικό και τραγούδια..Έχει το απαιτούμενο καλλιτεχνικό νταηλίκι. Αυτός κάνει τις ζημιές τις μεγάλες. Αλλάζει τα δεδομένα. Αυτόν προσκυνούν οι πιστοί, έχουν όλοι από κοντά. Και από την άλλη παίρνει, απαιτεί πριν πει το ναι σε κάθε δουλειά, ότι απαιτώ αυτά τα πράγματα, θα είναι όπως τα θέλω εγώ, διαφορετικά θα κουνήσω μαντήλι, θα στραφώ σε άλλους ισχυρούς, και κρατήστε το μαντήλι, θα πέσει πολύ … κλάμα. Οι σειρήνες του πολέμου θα ηχήσουν.

Θα ήθελα να το κλείσω, ότι τέτοιος τραγουδιστής, σήμερα είναι ο Αργυρός, που από τον Μπερτάκη, δεν το κουνάει ρούπι.

Διαβάστε επίσης : Η νούμερο ένα θρησκεία στη νύχτα και το γιατί

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.