Η καλύτερη δημοσιογραφία

Χάρης Κωστόπουλος, πάλευε χρόνια με την επάρατη νόσο. Προς τιμήν του Αγίου Ραφαήλ που τον κρατούσε χρόνια στην ζωή, έδωσε το όνομα στον γιο του, αλλά και στον βαφτιστήρα του Βασίλη Τερλέγκα. Λέμε Κωστόπουλος και εννοούμε μια διαφορετική προσέγγιση παιξίματος στο μπουζούκι, δίκη του σχολή, δικός του τρόπος Κωστοπουλεικες τριλιες. Έφυγε ο Βασίλης Καρράς. έφυγε και το Μπουζουκι Χάρης Κωτσόπουλος,

Πριν από καμία 20 χρόνια βάφτιζε ο κολλητός μου τον γιο του, νονός ο Τερλεγκας. Κανείς δεν ήξερε το όνομα του παιδιού που θα ακουστεί. Καλεσμένος ο Χάρης Κωστοπουλος. Βουτάει ο Τερλέγκας το παιδί στην κολυμπήθρα και λέει το όνομα του παιδιού Ραφαήλ, ήταν παράκληση του Κωστόπολου, την έκανε πράξη ο Τερλέγκας. Θρήσκοι και οι δυο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τελικά, η καλύτερη δημοσιογραφία είναι η δημοσιογραφία των πολιτών, του κοινού. Τα παραπάνω δεν είναι δικά μας, ο Βασίλης μας τα έστειλε. Να είσαι καλά φίλε.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.