Καλύτερα να τρώει παρά να μιλάει! Ο Γεωργιάδης ζητάει συγνώμη από τους νεοδημοκράτες επειδή υποστήριζε τον Κύρτσο αλλά για το γεγονός ότι κάποτε τους έβριζε χυδαία… ούτε μια λέξη! “Η Νέα Δημοκρατία είναι η ντροπή της Δεξιάς” Τα βίντεο της αλήθειας

Καλύτερα να τρώει παρά να μιλάει! Ο Γεωργιάδης ζητάει συγνώμη από τους νεοδημοκράτες επειδή υποστήριζε τον Κύρτσο αλλά για το γεγονός ότι κάποτε τους έβριζε χυδαία… ούτε μια λέξη! “Η Νέα Δημοκρατία είναι η ντροπή της Δεξιάς” Τα βίντεο της αλήθειας.

Ο «γραφικός» υπουργός Ανάπτυξης ζήτησε συγνώμη, μετά την απόφαση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλου Μαρινάκη, να προχωρήσει, νωρίτερα, σήμερα στη διαγραφή του ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου από το κόμμα.

Συγκεκριμένα, ζητάει συγνώμη από τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας (στους υπόλοιπους ούτε καλημέρα) διότι, ο Γιώργος Κύρτσος ήταν ένας από τους υποψήφιους, τους οποίους ο ίδιος είχε προβάλει προεκλογικά. Φανταστείτε που φτάσαμε! Για τους ίδιους ψηφοφόρους που έλεγε ότι είναι, δια της ψήφους των, νομιμοποιητές των κλεφτών ούτε λέξη και φυσικά ούτε μια συγνώμη. Επειδή και ο ίδιος θα το έχει καταλάβει ότι είναι καλύτερα να τρώει παρά να μιλάει τα βίντεο είναι αδιάψευστοι μάρτυρες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

edolio5

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.