Κανονικό καλοκαίρι 2022, στη Μύκονο! Η χρονιά του Lio, του πιο θρυλικού cabaret, εστιατορίου και club της Ίμπιζα

Πρώτα πρώτα να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν θα πούμε περιττά, όχι δεν θα πούμε περιττά. Αυτά απασχολούν μόνο εκείνους που περιμένουν μόνο να πουλήσουν μπράβο.

Έγινε παγκόσμιο brand, ένα εξαιρετικά επιτυχημένο concept, στην κατηγορία glamourous restaurant club cabaret. Το «Lio», δημιουργία του εμβληματικού Pacha Group, που έχει γίνει σύμβολο της νυχτερινής διασκέδασης στην Ίμπιζα… Tο περασμένo καλοκαίρι, ήρθε στην Μύκονο. Kι αυτό είναι άξιο παρατήρησης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αλλά δεν κατάφερε να δείξει την μεγάλη κλάση του, να πιάσει τις απίστευτες αποδόσεις. Και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν έφταιγε αυτό. Άλλος έφταιξε. Ο κορονοϊός και τα μέτρα για να μην εξαπλωθεί. Φέτος, όμως, τα πράγματα αναμένεται να είναι εντελώς διαφορετικά. Τα πάντα θα είναι ελεύθερα και κανονικά, και όπως μου είπε κάποιος που ακούει, που συνομιλεί με την κερκίδα, θα βρει την ευκαιρία να… ξεσπάσει. Το σημειώσει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Να γίνει η αιτία και ο λόγος, που το παγκόσμιο τζετ σετ, θα βάλει πλώρη για το κοσμοπολίτικο νησί. Βέβαια!! Να δείξει ότι υπάρχει μόνο το «Lio», τίποτα άλλο, στο ρόλο του πρωταγωνιστή και του τελικού νικητή.

Πάμε να το γνωρίσουμε καλύτερα. Το cabaret dining συνδυάζει την εμπειρία ενός μοντέρνου αισθησιακού σόου με την γαστρονομική απόλαυση, τις εκλεπτυσμένες μεσογειακές γεύσεις και την άψογη εξυπηρέτηση. Ένα εξαιρετικά επιτυχημένο concept, δημιουργία του εμβληματικού Pacha Group, που έχει γίνει σύμβολο της νυχτερινής διασκέδασης στην Ίμπιζα κι έχει αποκτήσει διεθνή φήμη.

Μια μυστική πόρτα σε ένα από τα στενά δρομάκια της Χώρας της Μυκόνου, θα είναι η πύλη που οδηγεί στον μαγευτικό κόσμο του Lio Mykonos. Ο εντυπωσιακός κήπος είναι το σκηνικό για το μοναδικό αυτό concept που συνδυάζει την κομψότητα με τον ηδονισμό. Tο Lío Mykonos θα παρουσιάσει το show «La Fête Sauvage», διάρκειας δυόμισι ωρών, κατά το οποίο διεθνείς καλλιτέχνες, τραγουδιστές, χορευτές και ακροβάτες, θα εξάψουν τις αισθήσεις των καλεσμένων.

lio

Lío Mykonos, Ενόπλων Δυνάμεων 6, Χώρα – Μύκονος

 Πότε κάνει opening; 26 Μαίου.

Κρατήσεις: reservations@liomykonos.com

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι ασπρόμαυρη εικόνα 4 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι ασπρόμαυρη εικόνα 1 άτομο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει ένα μουσικό όργανο και στέκεται
May be an image of 1 person
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και άτομα που στέκονται
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "ጉኛ"
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και άτομα που στέκονται
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και άτομα που στέκονται
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.