Καλά τα είπε, αλλά δεν έχει σημασία

Μιχάλης Αμπαρτζάκης

Η μεγάλη αγωνία της νύχτας. Πώς θα επιβιώσει. Ενώ να περισσότερα κέντρα είναι ήδη κλειστά, εδώ και πολλούς μήνες, βγήκε χθες νέα απόφαση της κυβέρνησης, να μπει λουκέτο και στα απογευματινά. Για αρχή για 14 μέρες και μετά βλέπουμε. Σε ότι αφορά την Αττική, εκεί που είναι η εστία του κακού, όπως λένε οι φίλτατοι λοιμωξιολόγοι. Οι οποίοι μάλλον δεν έχουν σκεφτεί καλά πόσοι και πόσες οδηγούνται στον γκρεμό.

Για αυτό μίλησε στο γυαλί του Mega ο Μιχάλης Αμπαρτζάκης. Ο ιδιοκτήτης του Bodega, του πρώτου μπουζουξίδικου, στην κατοχική νύχτα της Αθήνας, που αποφάσισε να ανοίξει απόγευμα. Αλλά πρόλαβε να χαρεί μόνο για 2 βδομάδες, γιατί η κυβέρνηση και οι ειδικοί τους είπαν πως είναι επικίνδυνος και να πάει σπίτι του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ναi, καλά τα είπε στο Mega. Αλλά το τι είπε δεν έχει σημασία, αυτό δεν λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν από αυτούς που αποφασίζουν για αυτόν χωρίς αυτόν. Έρχεται δεύτερος και τρίτος στον λογαριασμό, που μόνο αυτός θα πληρώσει.

Διαβάστε επίσης : Δεν υπάρχει ξανά νύχτα αν δεν βγει το εμβόλιο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.