«Έσβησε» η νύχτα – Νεκρός από κοροναϊό ο «Αυτοκράτορας» Μουρατίδης

Πέτρος Μουρατίδης

Αφού πρόλαβε να δημιουργήσει σειρά θρυλικών μαγαζιών στη Θεσσαλονίκη, που έγραψαν εποχή, όπως το Decadence, Mamounia, Markiz, Tsuki, Jungle, κλπ, πέθανε από κοροναϊό ο κορυφαίος επιχειρηματίας Πέτρος Μουρατίδης. Ένα χρόνο και κάτι μετά το θάνατο του άλλου γίγαντα Γιώργου Ποζίδη.

Ο Πέτρος Μουρατίδης, γεννηθείς το 1953, είναι το 315ο θύμα του ιού στη χώρα μας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όπως είπε στο tsipasblog.gr άτομο που τον γνώριζε πάρα πολύ καλά : “Δεν υπάρχουν λόγια για αυτή την προσωπικότητα. Τεράστια. Ανεπανάληπτη και πάνω από όλα αυτοδημιούργητος. Ενάντια σε όλα τα κυκλώματα, έκανε αυτοκρατορία στη νύχτα. Δεν τον άγγιζε κανείς. Συν τοις άλλοις, σωστός οικογενειάρχης. Οπότε, θα ήταν πολύ λίγο για τα τεράστια κυβικά του, να λέγαμε απλώς πως φτώχυνε η νύχτα. Χωρίς καμία υπερβολή, έσβησε. “

Ο ιδιαίτερα δημοφιλής επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης με πλήθος επιχειρήσεων, κατέληξε έπειτα από σχεδόν έναν μήνα νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Στην κατοχή του είχε ακίνητα σε διάφορα σημεία της πόλης και ένα εμβληματικό κτίριο στο λιμάνι, ενώ ακόμα ήταν μέλος της ομάδας που δημιούργησε το θρυλικό κλαμπ Amnesia στο αεροδρόμιο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.