Χριστούγεννα χωρίς …καραγκιοζιλίκια

Ανήκει στην εκλεκτή κατηγορία των ανθρώπων, που δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν! Όλοι τον υπολογίζουν, άπαντες. Ακόμα κι αν είσαι το παιδί που η ζωή δεν σου φέρθηκε με το γάντι, τον υπεραγαπάς, γιατί είναι με τις πράξεις δίπλα σου. Μόνο αυτά τον στενοχωρούν. Απολύτως τίποτα άλλο. Έχει τραβήξει το δικό τους δρόμο, δεν περιμένει κάτι από κανέναν, δεν έχει ανάγκη κανέναν.

Δεν τον είδες τα Χριστούγεννα, με τις 18χρονες βίζιτες, να παίρνει σβάρνα τα ξενυχτάδικα, με σκοπό να φωνάξει στο κοινό του στο Instagram, ότι “δες με, στο τραπέζι σέντρα είμαι. Δεν περνάω απαρατήρητος, έχω λεφτά, έχω λύσει το πρόβλημα της ζωής μου. Είμαι ο σημαντικός, δηλαδή”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όχι δεν τον ενδιαφέρουν αυτά. Προτίμησε τη πρώτη γύρα των γιορτών, να το περάσει κάπου μακριά, Άμπου Ντάμπι μεριά. Αλλά σε mood ηρεμίας, να ξυπνήσει από τις 10 το πρωί, να πιει τον καφέ του, τον χυμό του, να ακολουθήσει η γυμναστική, το μπάνιο στη παραλία. Και όλα αυτά, έχοντας δίπλα του, μόνο αυτή. Την βασίλισσα του, που είναι η μητέρα του.

Σ’ αυτή την κατηγορία είναι πρώτος και σημαιοφόρος ο πολύ μεγάλος πρώτα άνθρωπος και μετά επιχειρηματίας, Δημήτρης Φιντιρίκος…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Διαβάστε επίσης : Μακάρι να έχει υγεία και στα επόμενα Χριστούγεννα, να γράψουμε τα ίδια

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.