Δεν ήρθε να κάνει χαβαλέ

Ο Φώτης Κουτρόπουλος είναι επιχειργματίας, και ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, στο πλευρό του Διαμαντή Κανελλόπουλου. Με την παράταξη αυτουνού, που ξανά διεκδικεί τον Δήμο Ερυμάνθου. Έπαιξε σε πολλά σαιτ η είδηση. Όπως ήταν αναμενόμενο. Αυτός θεωρείται άνθρωπος του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Παναχαική, του Κώστα Μπακαλάρου. Από τους πιο ισχυρούς πατρινούς πλέον.

Φώτης Κουτρόπουλος: Ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας έτοιμος να βοηθήσει  τον τόπο του - Star24
 Διαμαντής Κανελλόπουλος, Φώτης Κουτρόπουλος

Μην ξεφεύγουμε από το θέμα: Ο πολίτης που δεν έχει μυωπία, και ξέρει να διακρίνει, αισθάνεται ότι ο Κουτρόπουλος, δεν ήρθε να κοροϊδέψει». Να πάρει τους ψήφους και δεν τον είδατε ξανά μετά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι, δηλαδή; Θέλει πραγματικά να προσφέρει. Να αναδείξει προβλήματα, όλα τα προβλήματα, όπως το κάτω :

“Έπειτα από πολλά παράπονα από τους κατοίκους των περιοχών Κουναβέικα, Βετέικα, Ρακίτα και Λεόντιο ότι ο δρόμος στην περιοχή είναι σε άθλια κατάσταση λόγω της κυκλοφορίας μεγάλων φορτηγών που περνούν με δομικά υλικά πήραμε την απόφαση να απευθυνθούμε στην εταιρεία. Μεταφέραμε στους αρμόδιους ότι θα έπρεπε τουλάχιστον να συντηρούν το δρόμο και μας απάντησαν ότι πληρώνουν ένα μεγάλο πόσο κάθε χρόνο στο Δήμο Ερυμάνθου και δεν είναι δική τους υποχρέωση να κάνουν κάτι τέτοιο. Έχουμε ζητήσει τόσο σε προφορικό όσο και σε γραπτό επίπεδο τη σύμβαση του Δήμου με την εταιρεία η οποία ποτέ δε μας δόθηκε. Θέλουμε να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει, καθώς από όλα αυτά δεν έχουμε δρόμο για την ομαλή διέλευση όλων μας. Προφανώς αυτά τα υλικά που παίρνει ο Δήμος ανταποδοτικά, είναι αυτά με τα οποία κάνει κάποια μικρά έργα στο πλαίσιο πάντα της προεκλογικής περιόδου μήπως και πλανέψει τον κόσμο για μερικές ψήφους”.

Μπορεί να είναι εικόνα δρόμος και γρασίδι
Μπορεί να είναι εικόνα δρόμος
Μπορεί να είναι εικόνα δρόμος
Μπορεί να είναι εικόνα δρόμος
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "VERMATOSINY ΝΕΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ για τον ΕΡΥΜΑΝΘΟ Διαμαντής Κανελλόπουλος Φώτης Κουτρόπουλος Υποψήφιος Υποψι Δημοτικός Σύμβουλος Ερυμάνθου Επιχειρηματίας 6940 797 271 koutropoulosfotios@gmail.com"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.