Μετά από αυτό, έχει μείνει

«Ενοικιάζεται» και «Περαστικά (Club Των Ερωτευμένων)». Τι είναι αυτό; Η συνέχεια στο “χτίσιμο” της τραγουδίστριας, με την ονομασία Ιουλία Καλλιμάνη. Αυτό είναι. Αυτό λέει όποιος γνωρίζει τη σημασία των λέξεων που χρησιμοποιεί. Γνωρίζει το παιχνίδι, πως πρέπει να στηθεί σωστά, για να έρθει η ώρα, που θα παιχτεί η μεγάλη μπάλα. Δεν είναι, λοιπόν, απλά ένα τσιφτετέλι και ένα up-tempo λαϊκό τραγούδι, με τη μορφή medley, που κυκλοφόρησαν χθες και που θα γίνουν σύνθημα. Σίγουρα! Δηλαδή, αυτά που διαβάζεις σε όλους τους άλλους. Όχι και στο Tsipas Blog.

Πως, λοιπόν, το “χτίσιμο” της Καλλιμάνη, να μην ”πιάσει”, να μην φτάσει στον ουρανό, κάπου εκεί υψηλά, πίσω από τα σύννεφα, όταν έχει αυτούς που ασφαλώς, έχουν την δυνατότατα να το κάνουν. Τόσες φορές, αμέτρητες οι στιγμές, που το έχουν κάνει, στο φινάλε. Ποιοι είναι αυτοί ; Γιάννης και Σταύρος Βουτυράκος, τα αφεντικά του Tokyo Theater, που δεν είναι ακόμη ένα νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα. Και ο Μιχάλης Τουρατζίδης, ο mr souxe.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η συνέχεια επί της οθόνης…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.