Ηρωίνη, η πιο απαιτητική γκόμενα

Παίρνει την παραμύθα και τον πλημμυρίζει ένα συναίσθημα κυριαρχίας, ότι είσαι υπεράνω, πάνω από κάθε τι, και δεν έχει ανάγκη κανέναν, και δεν του λείπει τίποτα. Να, γιατί η ηρωίνη είναι αντικοινωνικό ναρκωτικό. Το πιο επικίνδυνο αντικοινωνικό ποτό.

Μόνον έκπληξη δεν προκαλεί ότι η τάδε διάσημη ηθοποιός τρυπιότανε. Οι φωτογραφίες της τον καιρό που ήθελε τις δόσεις της είναι η καλύτερη δυσφήμηση για τους υποψήφιους ηρωινομανείς.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν γίνεται διαφορετικά. Όταν φθάσει τόσο υψηλά, μάλιστα τόσο γρήγορα, όσο η συγκεκριμένη ηθοποιός του σινεμά, είναι μάλλον απίθανο να μην αναζητήσει τις ισορροπίες της με την ηρωίνη. Λευκός θάνατος. Το ξέρει. Δύσκολα να αντισταθεί, όμως. Μην το αναλύσουμε.

Ό,τι χειρώτερο να πέσει κανείς στην πρέζα. Στην ηρωίνη, το ”αποκλειστικό” ναρκωτικό, διότι τον θέλει απόλυτα δικό της. Είναι η πιο απαιτητική γκόμενα. Δεν του επιτρέπει τίποτα άλλο παρά να τον έχει δικό της. Ούτε σεξ να κάνει τον αφήνει.

Η κόκα του επιτρέπει να δουλεύει, να τρώει, να έχει σεξουαλική επαφή, ακόμα και αθλητισμό να κάνει. Άσε το χασίσι, αυτό κι αν τον στέλνει να κάνει απίθανο σεξ. Όπως σπηντάρει το ίδιο στο κρεβάτι με την κοκαίνη. Αντίθετα, με την πρέζα δεν θέλει σεξ. Του κόβεται, εντελώς. Η ηρωίνη τον καταρρακώνει. Τα ισοπεδώνει όλα.

Βλέπεις τις φωτογραφίες που βγήκαν στον αέρα και την λυπάσαι. Ο πιο σκληρός φόρος μια σταρ. Πώς αλλοιώς να κρατηθεί όταν το σινεμά την εκτόξευσε τόσο υψηλά;

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.