Η Ιουλία Καλλιμάνη κουνάει ήδη δυνατά και παντού

Για πάρα πολλούς, η next bing thing Ελληνίδα τραγουδίστρια, η πιο ολοκληρωμένη, είναι η Ιουλία Καλλιμάνη, της χρυσής ομάδας των αδερφών Βουτυράκου και του Μιχάλη Τουρατζίδη, που είναι ο παραγωγός της. Άνετα το λες αυτό, άνετα το περιγράφεις.

Πως, όμως, να εξηγήσεις, αυτό που έγινε την Κυριακή, στο Εnsayar, Karen Ampa συμφερόντων, στην πρώτη της εμφάνιση στο κοινό της Θεσσαλονίκης; Ψάχνεις, αλλά δεν βρίσκεις τα λόγια, και απολύτως δικαιολογημένα, διότι κρίνεται στην κατηγορία του «σπάνιου. Που δεν το βλέπουμε σήμερα στη λεωφόρο της νύχτας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, όρθια άτομα και εσωτερικός χώρος
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Την ίδια στιγμή, την τέταρτη παράταση πήρε η παρουσία της στο Tokyo Thetaer Athens. Το Πάσχα σχεδόν ήρθε, έχουν ήδη κουνήσει το μαντήλι, οι περισσότερε ομάδες, με το σύνθημα “Καλό καλοκαίρι, τα ξαναλέμε από χειμώνα “. Αλλά αυτή συνεχίζει ακάθεκτη. Την Ιουλία Καλλιμάνη, με φωνή φωτιά και ..τσαμπουκας που καρφώνεται σε κάθε πάτημα στη πίστα, ήδη την υπολογίζεις. Φαντάσου του χρόνου στο Tokyo, τι έχει να γίνει.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, όρθια άτομα και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, όρθια άτομα και πλήθος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.