Η τριάδα που θα «τρέξει» το νέο κεφάλαιο της Άννας Βίσση στο Αθηνών Αρένα

Όσο περνούν οι ημέρες, τόσο συμπληρώνεται το παζλ γύρω από το μεγάλο project της Άννας Βίσση στο Αθηνών Αρένα.

Το Tsipas Blog ήταν το πρώτο που αποκάλυψε πως μια από τις προσωπικές επιλογές της κορυφαίας ερμηνεύτριας για τη νέα εποχή είναι ο Ηλίας Βιολίδης, ο επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη, που εδώ και χρόνια έχει χτίσει τη δική του πορεία στον χώρο της διασκέδασης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μόλις χθες, γράψαμε και για μία ακόμη σημαντική παρουσία. Αυτή του Πάνου Παπάζογλου, ενός ανθρώπου που έρχεται από το Hotel Ermou και θα ακολουθήσει την Άννα Βίσση στο Αθηνών Αρένα.

Δύο πρόσωπα που δεν είναι απλώς συνεργάτες της.

Είναι άνθρωποι με τους οποίους έχει υπάρξει κοινή διαδρομή, εμπιστοσύνη και αποδεδειγμένη χημεία.

Για όσους παρακολουθούν στενά την υπόθεση, το παζλ φαίνεται να συμπληρώνεται από τον Σωτήρη Σαριγιάννη, ένα ιδιαίτερα έμπειρο στέλεχος με μακρά διαδρομή στον χώρο της διασκέδασης και της φιλοξενίας. Έναν άνθρωπο που προέρχεται από τη «σχολή» του Γιάννη Παπαθεοχάρη και γνωρίζει καλά τον τρόπο με τον οποίο στήνονται και λειτουργούν απαιτητικά projects της νύχτας.

Οι ρόλοι φαίνεται πως έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνονται.

Ο Ηλίας Βιολίδης θα έχει ενεργό ρόλο στο οικονομικό κομμάτι του project. Ο Πάνος Παπάζογλου θα αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις, τις επαφές και την επικοινωνία με τον κόσμο. Και ο Σαριγιάννης έρχεται να προσθέσει εμπειρία, γνώση της καθημερινής λειτουργίας και τεχνογνωσία από απαιτητικά projects.

Στα χαρτιά, η τριάδα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Και αυτό γιατί μιλάμε για τρία στελέχη που ο καθένας είναι ήδη πετυχημένος και αναγνωρισμένος στο δικό του πεδίο, με εμπειρία, επαφές και γνώση της αγοράς.

Σίγουρα, η Άννα Βίσση είναι το πρώτο όνομα.

Η μεγάλη μαρκίζα.

Ο βασικός λόγος που ο κόσμος θα περάσει την πόρτα του Αθηνών Αρένα.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για το ίδιο το venue, που σύμφωνα με όσα ακούγονται, αναμένεται να στηθεί ως μια πραγματική υπερπαραγωγή, με αμερικάνικη λογική στη διασκέδαση.

Από εκεί και πέρα, όμως, και η τριάδα Βιολίδη – Παπάζογλου – Σαριγιάννη θα παίξει τον δικό της ρόλο.

Ίσως όχι στο επίπεδο της μαρκίζας.

Σίγουρα όμως στο επίπεδο της λειτουργίας, της επαφής με τον κόσμο, της καθημερινότητας και, πάνω απ’ όλα, της χημείας.

Γιατί τα μεγάλα projects δεν κρίνονται μόνο στα ονόματα.

Κρίνονται στο αν οι άνθρωποι που τα τρέχουν μπορούν να βρουν κοινό βηματισμό και να λειτουργήσουν σαν ομάδα.

Και αυτό είναι το πραγματικό στοίχημα του Αθηνών Αρένα.

TSIPAS BLOG – ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ