Όλα ή τίποτα το Metropolis καλοκαιρινό, στην δεύτερη του χρονιά

Θα πει κανείς, παραμύθι είναι, και ιστορίες και μύθοι, για μικρούς και μεγάλους, στηρίζεται σε νάνους, γίγαντες, νεράιδες, γοργόνες, μάγισσες, πριγκίπισσες. Αλλά δεν τον…παρεξηγείς, όχι πως αυτό που πάει να κάνει το καλοκαιρινό Μετρόπολις είναι εύκολο, από μόνο του. Τους πάντες όλους θα φέρει, στη δεύτερη του χρόνιά, η οποία ξεκινά σήμερα Παρασκευή 9 Ιουνίου, με τον Ηλία Βρεττό. Και την επόμενη αύριο Σάββατο 10/6, θα έχει Γιώργο Γιαννιά και τον Χρήστο Μενιδιάτη. Αυτούς για την βδομάδα αυτή. Οι μέρες θα περνούν και ο πήχης θα ανεβαίνει, πολύ θα ανεβαίνει. Σε αυτό οφείλεται, και να αναγνωρίσεις οφείλεις, πως το Summer Metropolis, πάει ή για όλα, να το προσκυνήσεις, ή για τίποτα. Δεν θέλει να κυκλοφορεί έξω και να του πουν πως αυτό που έχει είναι μέτριο.

Σε πολύ περισσότερους, θα αρέσει το φετινό, θα απασχολήσουν τα θέματα του, αναγνώρισε τα περσινά του λάθη και τα διόρθωσε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

ΒΙ.ΠΕ 25 ,Θεριανό Πατρών
Σ. 2610.670.281
Κ. 6973.548.053

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.