H Ζέρβα το έχει αποφασίσει

Χαίρεσαι να βλέπεις και να ακούς, την Ηλιάννα Ζέρβα, στο καινούργιο τραγούδι της, με τίτλο “Βρες Καμία Άλλη”, που κυκλοφορεί από την G Music, την δισκογραφική εταιρία Γιάννη Μάλλια. Που ήρθε για να κάνει αίσθηση, για να μείνει. Κιόλας, από τα γυρίσματα, είναι η πρωταγωνίστρια, η μεγάλη κυρία, συνώνυμο της λάμψης και του χαρισματικού ταλέντου.

Στην πράξη, όχι στα λόγια. Ο κόσμος να χαλάσει, να γυρίσει ανάποδα, εγώ το όνειρο μου, θα το κάνω πράξη. Δουλεύω ακατάπαυτά και αρκετά σκληρά, με αυτό κοιμάμαι και ξυπνάω, να γίνω “Φαινόμενο” στο στερέωμα, το τραγουδιστικό της Ελλάδας. Για αυτό παράτησα την Γερμανία και ήρθα εδώ. Και αυτό λέει, σε κάθε ευκαιρία, και ο παίκτης διάρκειας μεγάλης “Φαινόμενο”, στην νεαρή ερμηνεύτρια, που θα ακούμε συχνά. Πολλές οι υποψήφιες στον αγωνιστικό χώρο, αλλά από σένα, μόνο από σένα, εξαρτάται το αποτέλεσμα. Το μεγάλωμα, η σκαρφάλωμα στην κορυφή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.