H Παναχαϊκή διέσυρε το στοίχημα

Το ποδόσφαιρο δεν είναι μια ταινία ή ένα βιβλίο, όπου ο τίτλος του πιθανόν να τα λέει όλα. Να δίνει το νόημα και την αλήθεια της ιστορίας. Στη μπάλα το σκορ, που λειτουργεί σαν τίτλος, πιθανόν να παραπλανεί. Να είναι μια σκέτη πλαστογραφία.

Και ναι συμβαίνει, κάποιες φορές. Αλλά δεν συνέβη σήμερα. Στέκομαι στη νίκη και στα τρία γκολ της Παναχαϊκής επί του Απόλλων Λάρισας στη Λάρισα. Είναι μεγάλη, καθαρή νίκη, με θριαμβευτικό σκορ. Οι Πατρινοί μπήκαν στο ΑΕΛ FC Arena, με στόχο κυρίως να αμφισβητήσουν όσους τους αμφισβητούν, ότι δεν είναι στα μεγάλα φαβορί του φετινού πρωταθλήματος της Super Legague 2. Και τους αμφισβήτησαν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αιφνιδίασε τα ποδοσφαιρικά στοιχήματα, που στα χαρτιά και στις …λογικές προβλέψεις, μιλούσαν για σάξεις και ανταγωνιστικές ομάδες και ότι δεν θα υπήρχε μεγάλη διαφορά ουσίας, που θα τις χαρακτήριζε. Τους “αιφνιδίασε”” τόσο η Παναχαϊκή, που παράλληλα κάλυψε και τα όποια κουσούρια της, από τα περίεργα προηγούμενα αποτελέσματα.

Στη φώτο, ο προπονητής της Παναχαϊκής, Νίκος Παπαδόπουλος, ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του, δήλωσε πως αυτό είναι το πραγματικό τους DNA. Η ψυχή και το πάθος.

Διαβάστε επίσης : Το ποδόσφαιρο κέρδισε στην Αγυιά

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.