Το ποδόσφαιρο κέρδισε στην Αγυιά

Η Παναχαϊκή, που βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ, έβγαλε αντίδραση και ψυχή, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και προς το τέλους αυτού. Ισοφάρισε και αν ήταν πιο τυχερή, θα γιόρταζε σήμερα την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της …και θα έμπαινε ακόμη πιο μέσα στο κόλπο. Απέτυχε, όμως, διότι δεν κατάφερε να κερδίσει, τελικά. Σ’ αυτά τα παιχνίδια, ο στόχος είναι η νίκη. Μόνο η νίκη.. Να ξέρουμε τι λέμε.

Αποτυχία και το Α.Ε. Καραϊσκάκη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στο μέγιστο βαθμό τα λάθη της «κιτρινόμαυρων» άμυνας, απείλησε με ήττα τον αντίπαλο της, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα


Πέρα απ’ αυτό. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό. Περισσότερο απ’ όσο θα περίμενε κανείς. Μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν ανοικτό και πάνω στην κόψη του ξυραφιού. Είχε τέσσερα γκολ, ευκαιρίες, αλλά και… λάθη που κόστισαν. Όπως και να’χει, λείπουν από το πρωτάθλημα ματς σαν και το σημερινό της Αγυιάς, τα οποία προκαλούν το αγωνιστικό ενδιαφέρον και από οπαδούς τρίτων ομάδων.

Ναι μεν οι δυο ομάδες απέτυχαν να πάρουν αποτέλεσμα, αλλά κέρδισαν τις… εντυπώσεις. Σε ότι αφορά την Παναχαϊκή, και πάλι βοηθήθηκε από τα άλλα αποτελέσματα, από την δεύτερη θέση έπεσε στην τρίτη, αλλά μόλις δύο μακριά από την πρώτη.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.