Χρωστάει η νυχτερινή μοίρα στον Γιάννη Βουτυράκου, το Club 22 αλλάζει χέρια, το Voodoo με την ίδια συνταγή και ίσως ακόμη μια έκπληξη, το plan B του Μωράκη στο Box, ανακαινίζεται το σπίτι του Βέρτη, μεγάλο σίριαλ και οι Μέλισσες, τι πρότεινε ο Τσακουμάκος στον Σαμπάνη, ποιοι θα πάρουν όλο το χαρτί, στο Cabana χώρισαν τα τσανάκια τους, για την υπέρβαση ο Αγιόνερι, δίψα μεγάλη από τον Μιχάλη Λαγουδάκο..Και στο μυαλό του Νίκου Σπυρίδωνα

Πρόβλεψη. Ο τραγουδιστής, ο τάδε ο μεγάλος, θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα. Και κάτι περισσότερο, θα κάνει πρωταθλητισμό κορυφής, Θα διεκδικήσει την κούπα. 

Απαγορεύονται δια νόμου και με την ποινή επτά βουρδουλιών οι προβλέψεις στη νύχτα, Κατόπιν τούτου αποσύρουμε τα προγνωστικά και απλά παραθέτουμε τις πληροφορίες, τις νεότερες, τις πιο υψηλές πληροφορίες, που μας σφυρίξανε. Λίγο πριν κατεβάσουμε τα ρολά του σπιτιού μας..και ρίξουμε άγκυρα στην Ζάκυνθο και τον φίλο μας, τον Πέτρο Βουτυράκο. Για μια βδομάδα μόνο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το Τσίπας Μπλοκ, λοιπόν, δίνει δικαιώματα, πάλι να ακουστεί, πάλι να σχολιαστεί, πάλι το τηλέφωνο μας, σαν τρελό να χτυπήσει :

-Αν σε κάποιον χρωστάει η νυχτερινή μοίρα, είναι στον Γιάννη Βουτυράκο. Του Tokyo Theater. Και γιατί να μη του τα δώσει πίσω, τώρα, άντε μετά από λίγο, που έχει τη νέα μεγάλη αποκάλυψη, το όνομα της Ρία Ελληνίδου. Κατενθουσιασμένος με αυτήν! Την πιστεύει πολύ. Βεβαίως χρειάζεται αυτός να βάλει το χεράκι του, για να πιάσει το όνειρο. Θα το βάλει, το αισθάνεσαι.

-Όταν στις 27 Σεπτεμβρίου του 2019, το Τσίπας Μπλοκ, έγραψε το αποκλειστικό : Νέος ιδιοκτήτης του Club 22 o Ριχάρδος. Ο αποκαλούμενος και «βασιλιάς του χρυσού». Ήταν αναμενόμενο, το απόλυτος αναμενόμενο, πως δεν θα αργήσει η μέρα εκείνη, που θα το δει. Πως δεν υπάρχει νύχτα. Πρόκειται για ένα reality, που δεν βγάζεις, μόνο βάζεις. Σημασία έχει που το κατάλαβε. Και τις εξελίξεις τις βοήθησε, ώστε το ματς της επόμενης μέρας, να παιχτεί από τον επόμενο χειμώνα και με επιχειρηματία άλλον. Μαζί του και ένας τραγουδιστής. Ο μέγας διασκεδαστής. Που τώρα είναι στο παιχνίδι ενός άλλου νυχτερινού κέντρου.

-To Voodoo, συνεχίζει την συνταγή της προηγούμενης χρονιάς, την πετυχημένη, που το ανέβασε level. Με Νικηφόρο, Βρεττό στην ομάδα του και ανακαίνιση. Σίγουρα αυτά! Α, μην εκπλαγείτε, να πέσει και καμία άλλη βόμβα..

-Ασφαλώς ο Βέρτης, ίσως είναι ο μόνος, να έχει ακόμη το πλεονέκτημα, το εκτόπισμα ως τραγουδιστική εταιρεία, να συνεχίσει one man show στο πρωτάθλημα. Βάζοντας, όμως, κάτω τα συν και τα πλην, μια εκτίμηση, όχι πρόβλεψη, σύμφωνα με την οποία, είναι αδύνατόν να μην μας δώσει αυτό το κάτι παραπάνω, την έκπληξη και δεν είναι παράλογη. Όταν όλοι οι άλλοι μεγάλοι, θα κάνουν συνεργασίες, θα βάλουν ενίσχυση δίπλα τους. Στην ανακαίνιση του Υτον, και στην αλλαγή σκηνικών, έβαλε μέσα στο πρόγραμμα του.

-Από τη στιγμή που έκανε ανανέωση της μίσθωσης, για άλλα 2 χρόνια, από τον Γιγουρτάκη. E, δεν γίνεται να το αφήσει χωρίς σχήμα, το Box, o Μωράκης. Θα ήταν για εκεί, λοιπόν, μια ιδανική λύση, ίσως και η ιδανικότερη αυτή τη στιγμή, ο Σαμπάνης. Αν δεν ευδοκιμήσει όμως αυτό, μην το αποκλείστε καθόλου, να κάνει εσωτερική ανακαίνιση. Δηλαδή, να φέρει την απόλυτη θέα Άννα Βίσση. Να την φέρει από το Hotel Ermou.. Και σε αυτό, να βάλει Κοκκίνου. Είναι και αυτό μια σκέψη.

-Πριν λίγο ακούστηκε στα ηχεία μου οτι ο Γιάννης Τσακουμάκος, είπε του Σαμπανη, να τον βάλει στο Κέντρο Αθηνών. Μετά τον Μαζωνάκη. Αλλά δε το δέχτηκε.

-Σίριαλ μεγάλο και πολυσυζητημένο, δεν είναι μόνο του Σαμπάνη, αλλά και οι Melisses. Μεταγραφικό σίριαλ. Έκλεισε ο κύκλος τους στον Μωράκη (Box), και τα έχουν βρει με τον Ηλία Μαροσούλη, για την επαναφορά του Vox. Αυτό ξέραμε εξαρχής. Το οποίο μετά άλλαξε. Σφήνα μπήκε ο Κώστας Ματσκίκας (Έναστρον) και τους έκλεψε. Κάτι μεγάλο πρέπει να κάνει, αφού με τον Σαμπάνη τα πράγματα πήγαν στα ανάποδα. Από τη μία ο Μορασούλης, κι από την άλλη ο Ματσίκας. Τελικά μιλάει και ο Τσακουμάκος με τις Μέλισσες. Όλοι μιλάνε με όλους δηλαδή.

-Σε άλλα νέα. Ο Νίκος Οικονομόπουλος, έχει συνειδητοποιήσει πως δεν θα είναι μια ζωή εδώ ακριβώς, στις μέρες σαν τις σημερινές, στην κορυφή. Οπωσδήποτε όλα είναι κύκλος και έχουν μια αρχή και ένα τέλος. Σοφά σκεπτόμενος, προνόησε να να επενδύσει κάποια από τα χρήματα που έχει μαζέψει, σε τουριστικά καταλύματα στη Μύκονο.

-Είπαμε. Δεν υπάρχουν προβλέψεις. Τσίπας Μπλοκ μιλάει. Υπάρχουν μόνο οι περπατημένοι, οι διαβασμένοι, οι στατιστικιστές, οι ψαγμένοι των αποδυτηρίων, οι πληροφορημένοι στις παράγκες, στα κοτέτσια, στα πατάρια, στα υπόγεια, οπουδήποτε. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Να σου τι μου είπαν. Αργυρός- Ρουβάς στο Teatro, του Μπερτάκη. Αυτό θα πάρει όλα τα λεφτά. Είπες κάτι;

-Σιγά που θα γλυτώνατε εύκολα με το Δημήτρη Βραχάμη. Ο πρόεδρος στην εταιρεία Αγιόνερι Μεζεδοτεχνείο. Αυτοί που το νομίζουν αυτόν, να μη το νομίζουν. Αλλά. Καθιερωμένος πλέον και σεβαστός στην κατηγορία του, θα ψαχτεί για υπέρβαση και σε όλα τα επίπεδα, και νομίζω πως θα το καταφέρει. Γιατί μαθαίνω πως τα έργα που θα μας παρουσιάσει, θα είναι σοβαρά και αξιοσημείωτα. Ανοίγει και δεύτερο Αγιόνερι. Μετά το Περιστέρι και στη Πανόρμου. Αυτόείναι το ένα. Υπάρχουν και οι καλλιτέχνες που θα συνεργαστεί: Γιάννης Βαρδής, Άκης Δείξιμος, Κώστας Δόξας, Στέλιος Λεγάκης, Χρήστος Καρατζάκος, Γεωργία Τουμαντζή, Ματθαίος Γιαννούλης, Μαρία Νομικού. Και το βουνό Νίκος Ζωιδάκης.

-Σε άλλο πάμε. Στο CABANA Live Stage. Ο Γρηγόρης Τουφεκλής και ο Χρήστος Μαγκλάσης (Καρεμπέ). Τα χώρισαν τα τσανάκια τους. Θα το κρατήσει ο δεύτερος. Ο οποίος θα κάνει καλή δουλειά, σε οποιοδήποτε από τα σήματα τα εξής καταλήξει : Αδαμαντίδης, Καψάλης, Κατσίγιαννη. Η Πανταζής, Καψάλης, Κατσίγιαννη. Και το τρίτο : Αντύπας, Καψάλης, Κατσίγιαννη. Δεν έχει κλείσει τίποτα, σε συζητήσεις είναι με όλα. Πάντως όπου και να κάτσει η μπίλια, θα είναι πολύ ωραίο.

-Ρωτάς και για τον Τουφεκλή, τι θα κάνει ; Αυτός θα είναι στις “3 Γέφυρες”. Και όχι όπως το ξέρατε. Θα το ανακαινίσει, θα το πει αλλιώς, πιο μοντέρνα, Athens Stage, και το σχήμα του, θα το ανακοινώσει οσονούπω.

-Να μπούμε και στο μυαλό του Νίκου Σπυρίδωνα. Ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου Εμπατή, η άλλως North Live Stage. Σοβαρή και αθόρυβη παρουσία στο χώρο. Λέγεται πως σκέφτεσαι τo deal : Δημάκης, Ηλιάδη, Μπάστα.

-Με τον Μιχάλη Λαγουδάκο καταλήγει η κουβέντα. Κάθε κύτταρο πάνω του και θα συναντήσεις την επίμονη δίψα. Μόνο δίψα και φωτιά, για ακόμη καλύτερα πράγματά και πιο οργανωμένα. Στο Loca Stage. Καλησπερίζει την γυναίκα το κάτι άλλο, Ναίρα Αλεξοπούλου, τον Παναγιώτη Μπουραντώνη, σιγά που θα τον άφηνε να φύγει. Και φυσικά θα συνεχίσει μαζί του και η Anny.. Αυτά για την ώρα, γιατί ετοιμάζει και άλλα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.