Γυρίστε τον …διακόπτη!

Ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης

Δεν το καταλαβαίνω. Το TsipasBlog οφείλει να λέει τα αυτονόητα στον κόσμο; Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει. Δεν παίρνουν χαμπάρι όλοι αυτοί, που το παίζουν ειδικοί και ειδήμονες και φλομώνουν με τις ότι νάναι αναλύσεις τους τον κοσμάκη. Καλείται πάλι το TsipasBlog να δώσει τις δέουσες απαντήσεις και ερμηνείες και εξηγήσεις. Να μπω κατ’ ευθείαν στο θέμα το τόσο πολυσυζητημένο, όμως και τόσο σκοτεινό. Έχουμε και λέμε, λοιπόν, για να αρχίσω αμέσως το ξεστράβωμα.

Έχω μετρήσει χίλιες, δυο διαφορετικές ερμηνείες για τα νυχτερινά κέντρα, στην Αθήνα, στην επαρχεία. Αν σύντομα θα ανοίξουν ξανά -υπό το καθεστώς των περιοριστικών μέτρων πάντα- ή θα πάνε σε νεκρά μέχρι τις γιορτές. Πότε θα ξανακάνουν μεροκάματο οι τραγουδιστές. Ρίχνει ο καθένας τη ζαριά του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Γιατί, όχι; Θα κατεβάσουν τον διακόπτη και επιτόπου θα εξαφανιστεί ο κορονοϊός. Τόσο απλά. Και πετάνε στον αέρα τις ημερομηνίες που σκέφτεται η μοναδική συντονίστρια του ελληνικού πρωταθλήματος της νύχτας, η κυβέρνηση. Αυτή θα αποφασίσει. Ποιοι άλλοι;

Ο Τσιόδρας και ο Χαρδαλιάς έχουν τον λόγο. Και πρώτος απ’ όλους ο Μητσοτάκης. Η νύχτα δεν είναι… αυτοδιοίκητη, ανεξάρτητη, ώστε τα δικά της όργανα να αποφασίσουν το πότε θα καλέσουν τραγουδιστές και επιχειρηματίες, μετρ, σερβιτόρους και θαμώνες να ξαναμπούν στα μπουζούκια.

Είπαμε. Θέμα διακόπτη. Θα τον γυρίσουν και από τη μια στιγμή στην άλλη όλα θα είναι όπως πριν. Και μέχρι να τον… γυρίσουν δεν θα σταματήσουν οι προβλέψεις. Οι πιθανές ημερομηνίες.

Διαβάστε ακόμα: Κορονοϊός – Νύχτα: Η πρωτοποριακή πρόταση για να βγάλεις λεφτά

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.