Γουστάρουν, δεν γουστάρουν, ο Τσίπρας παραμένει στο παιχνίδι

Αλέξης Τσίπρας

Που είναι ο Θεοδωράκης του Ποταμιού; Έχει στερέψει και σαν ανάμνηση. Ο Λεβέντης των Κεντρώων; Ο Καμμένος των Ανεξάρτητων Ελλήνων; Χαμένοι και μη αναστρέψιμοι. Όπως το ίδιο θα συμβεί με τον Βελόπουλο και τον Βαρουφάκη. Θα τους καταπιεί το μαύρο σκοτάδι. Ο Τσίπρας, όμως, θα παραμείνει στο παιχνίδι. Γιατί; 

Επειδή δεν υπάρχει τρίτος στην πιάτσα. Γι’  αυτό. Ο τρίτος κομματάρχης είναι σα να μην υπάρχει. Κανένας τρίτος και τέταρτος δεν έχει ελπίδα να κυβερνήσει. Άρα, όσο κρατήσει το φεγγάρι του. Γιατί, ο συριζαίος ελπίζει να επιστρέψει, όπως ο Χολέμπας στον Ολυμπιακό και ο Βιγιαφάνες στον Παναθηναϊκό; 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Παραμένει στο παιχνίδι ο Τσίπρας. Αυτό λέμε, δεν λέμε πως είναι στο κόλπο. Πως υπάρχει περίπτωση να ξαναγίνει πρωθυπουργός. Που θεωρητικά δεν αποκλείεται κι αυτό, αφού στην αντιπολίτευση κυκλοφορεί μοναχικός καβαλάρης. 

Συμπέρασμα. Τι να μας πει το τελευταίο γκάλοπ, που κρατάει σε απόσταση από τον Μητσοτάκη τον Τσίπρα; Μας λέει πως ο συριζαίος δεν απειλείται από κανέναν… τρίτο. Δεν φαίνεται στον ορίζοντα εκείνος που θα αμφισβητήσει την αντιβασιλεία του. Ό,τι και να λέει ο Μητσοτάκης, ό,τι και να κάνει, η σκιά του πρωθυπουργού θα έχει το όνομα Τσίπρας. Αρέσει, δεν αρέσει σε κάποιους.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.