Γκρίνια από τον κόσμο της Παναχαϊκής για τη διοίκηση

Γκρίνια από τον κόσμο της Παναχαϊκής για τη διοίκηση

Αλλιώς περίμενε ο κόσμος τα πράγματα στην Παναχαϊκή το καλοκαίρι. Κάθε αλλαγή διοίκησης φέρνει και ελπίδα. Ωστόσο, η χρονιά δεν εξελίσσεται όπως θα περίμενε κανείς.

Ένα κλαμπ με τέτοια ιστορία πρέπει να πρωταγωνιστεί και αυτή τη στιγμή η Παναχαϊκή βρίσκεται στην έβδομη θέση της Super League 2.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η μεγάλη ευκαιρία για εκείνη χάθηκε στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Σε εκείνο το παιχνίδι που ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη και στη συνέχεια όλα άλλαξαν. Βγήκε στο δεύτερο μία ομάδα αγνώριστη με αποτέλεσμα να γίνει η ανατροπή.

Διαβάστε επίσης : Παναχαΐκή : Όταν οι «σοφοί» σχολιάζουν τον «άγνωστο» Μακρίδη

Για το συγκεκριμένο ματς στην Πάτρα ακούστηκαν πολλά, κάτι που προκάλεσε και ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών. Σε αυτή αναφερόταν το εξής: «Η Παναχαϊκή είχε απευθύνει κάλεσμα προς τον κόσμο για τον χτεσινό αγώνα με τον Απόλλωνα. Έγκλημα, εκ προμελέτης;». Η ανακοίνωση συνοδευόταν και από ένα βίντεο με σχολιασμό των φάσεων για τα λάθη των αμυντικών. Όπως το… ζεϊμπέκικο του Πολίμου, όπως χαρακτηριστικά αναφερόταν.

Λίγες μέρες μετά από όλα αυτά η διοίκηση της ομάδας θεώρησε πως ήταν προς το συμφέρον του κλαμπ να πουλήσει τον Ίσραελ Κολ στην «Ελαφρά Ταξιαρχία»! Τι ακολούθησε; Μπορείτε να φανταστείτε.

Τα σχόλια κάτω από τον επίσημο λογαριασμό των Πατρινών στο facebook δίνουν και παίρνουν. Τόσο στο ποστάρισμα για την ανακοίνωση της πώλησης του Κολ όσο και σε αυτό για την δέσμευση του Σάκη Καλογερόπουλου για ενίσχυση της ομάδας. Είναι σαφές πως ο κόσμος βρίσκεται στα… κάγκελα.

πηγή : sportime.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.