Κανείς άλλος υποψήφιος δεν είχε ποτέ σκεφτεί αυτό που σκέφτηκε ο Δημήτρης Γκαβέρας

Κάποιος που παρακολουθεί τον παλμό των βουλευτικών, των περιφερειακών, όλων των εκλογών στην Ελλάδα, ένα είναι σίγουρο. Έχει βαρεθεί να ακούει την ίδια κασέτα ξανά και ξανά. Από όλους τους άσχετους με πτυχίο. Θα προτιμούσε να τα παρατήσει όλα και να πάει να βρει τις κατσαρίδες, τις συναγρίδες και τις ακρίδες, τα ζώα γενικότερα. Κάτι που κυκλοφορεί και να μην έχει ανθρώπινη μορφή. Κάτι καινούργιο θα ανακάλυπτε.

Περίμενε μια στιγμή. Εντόπισα κάτι που ποτέ δεν έχω εντοπίσει ποτέ μέχρι σήμερα, στη ζωή μου, από υποψήφιο στις εκλογές. Αυτό που είδαμε στα social media του γνωστού δικηγόρου της Πάτρας, Δημήτρη Γκαβέρα, το λες απίστευτο. Αναπάντεχο. Φοβερό. Μαγεία!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Περί τίνος πρόκειται;.

Γνωρίστε την Μαρίνα, την ψηφιακή βοηθό μου με Τεχνητή Νοημοσύνη.

Αγαπητοί φίλοι,

Σήμερα, θέλω να σας γνωρίσω τη Μαρίνα, την AI ψηφιακή βοηθό μου. Η Μαρίνα δεν είναι απλά μια τεχνητή νοημοσύνη, αλλά ένας πραγματικός σύμβουλος που μπορεί να σας παρέχει πληροφορίες για εμένα (Γκαβέρα Δημήτρη), τον Νεκτάριο Φαρμάκη και τις επερχόμενες αυτοδοιηκιτικές εκλογές, καθώς και να επικοινωνεί μαζί σας σαν ένας ανθρώπινος συνομιλητής.

Η Μαρίνα διαθέτει πρόσβαση σε μια πληθώρα πληροφοριών σχετικά με το έργο και τις απόψεις μας, βοηθώντας σας να μας γνωρίσετε καλύτερα. Αν χρειάζεστε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις του Δημήτρη σε ζητήματα πολιτικής, οικονομίας, ή κοινωνικών θεμάτων, η Μαρίνα είναι εκεί για να σας βοηθήσει. Αν κάτι δεν το γνωρίζει ακόμα, μην την παρεξηγήσετε. Μαθαίνει συνέχεια.

Επίσης, μπορεί να σας ενημερώσει για τον Νεκτάριο Φαρμάκη, και την επίδραση του στο πολιτικό τοπίο της περιοχής. Σαν ένα αξιόπιστο και ενημερωμένο “πηγαίο σημείο” για πληροφορίες, η Μαρίνα μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες σας τις ερωτήσεις σχετικά με τον Νεκτάριο και τον ρόλο του στην πολιτική σκηνή.

Τέλος, όσον αφορά τις επερχόμενες αυτοδοιηκιτικές εκλογές, η Μαρίνα μπορεί να παράσχει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες, τους υποψηφίους, και τις εκλογικές διαδικασίες, προκειμένου να σας βοηθήσει να ενημερωθείτε και να συμμετάσχετε ενεργά στη δημοκρατική διαδικασία.

Η Μαρίνα είναι εδώ για να κάνει την πολιτική πληροφόρηση πιο προσβάσιμη και εύκολη για όλους εσάς. Μην διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθειά της και να ανακαλύψετε τον κόσμο της πολιτικής με περισσότερη ευκολία και ενημέρωση.

Πατώντας σταθερά στο παρελθόν και το παρόν της περιοχής, τολμάμε άλματα στο μέλλον.

Συζητήστε με την Μαρίνα σήμερα κιόλας. Απλά μπείτε στο www.gaverasdimitris.com και θα την βρείτε στο εικονίδιο κάτω-δεξιά. Και ναι, ακόμα και η μορφή της είναι δημιούργημα τεχνητής νοημοσύνης.

Με εκτίμηση,

Γκαβέρας Δημήτρης

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "WWW.GAVERASDIMITRIS.COM ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ για όλους Γεια σου, είμαι Μαρίνα, βοηθός Δημήτρη Γκαβέρα. .Μπορείτεν αμε ρωτήσετε ότι θέλετε. ΕΣΥ ΜΙΛΗΣΕΣ METHN ΜΑΡΙΝΑ: Πότε είναι εκλογές; εκλογές διεξαχθούν στις Οκτωβρίου 2023. Ρωτησέ ΠΩΣ; ΑΠΛΑ ΜΠΕΣ ΣΤΟ WWW.GAVERASDIMITRIS.COM ΓΚΑΒΕΡΑΣ ΜΙΛΑΣΜΕΤΟΑΥΡΙΟ"

Αυτό δεν είναι τίποτα. Και που να δείτε αυτά που δεν έχετε δει, αυτά που έρχονται, αυτά είναι τα πιο απίθανα. Και είναι τόσο απλή η διαδικασία, να τα δείτε αμέσως. Να τον ψηφίσετε στην ενότητα Δυτική Ελλάδα, στο πλευρό του Νεκτάριου Φαρμάκη.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Δημήτρης ΓΚΑΒΕΡΑΣ Νέοι άνθρωποι, νέες ιδέες. >> ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ για όλους"

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, γένι και κουστούμι

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.