Αυτή η εποχή θέλει πράξεις

Ο κρατικός φορέας, ο σοβαρός κρατικός φορέας, δεν είναι αφελής, δεν έχει ψευδαισθήσεις. Έχει απόλυτη συνείδηση πως τούτες οι ώρες είναι πολύ κρίσιμες, ποτέ ξανά δεν τις θυμάμαι τόσο κρίσιμες.

Για αυτό και απαγορεύεται να κρυφτεί, να πειραματιστεί. Οπωσδήποτε να κάνει πέρα τους μαιτρ στο πολιτικό παιχνίδι, που επιμένουν στην ίδια συνταγή. Με τις λέξεις, με τις πιο δοκιμασμένες στους αιώνες μαγικές κουβέντες «Θα κάνουμε μία νέα αρχή». «Θα δουλέψουμε». «Θα πάρουμε παίκτες». «Θα κάνουμε», «Θα ράνουμε». Γιατί ακόμη και το πιο δυνατό παραμύθι με το στόμα, σήμερα έχει ημερομηνία λήξης. Δεν περπατάει το κόλπο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Φοβερό, ε; Αναθεώρηση, Ανανέωση, Ξύπνησε από τον λήθαργο. Να ήταν ψηφοφόρος παλτό και σάπιος, και ξαφνικά να σου ‘ρθει αν σου πει : «Δεν διώχνεις τις μουρμούρες, δεν δίνεις ελπίδες. Να πάει να μπιπ…..το θα κάνουμε μία νέα αρχή. Κάτι τέτοια κωλομπαρίστικα και ψευτοκουλτουριάρικα, πόυ μου έρχονται από παντού. Από εσένα τον αρχηγό και από τους αποκάτω, τα στελέχη πρώτου και δεύτερου επιπέδου. Το κακό δεν αντιμετωπίστηκε ποτέ με το… στόμα. Από πονηρούς και πολιτικά απατεώνες προέδρους, δίκαια μπουχτήσαμε. Το αποτέλεσμα, το πραγματικό, το χειροπιαστό αποτέλεσμα, αυτό μόνο πουλάει. Αυτό περιμένουμε να δούμε».

Μη ξεφεύγουμε. Αυτή η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (Η νεοδημοκρατική) Με την …προηγούμενη Περιφερειακή αρχή δε έχει καμία σχέση. Στις δημοσκοπήσες ο Νεκτάριος Φαρμακης είναι το ακλόνητο φαβορί, ωστόσο δεν την παέι τη δουλειά στα …σβηστά. Και εννοείται πως μετά το ξεβράκωμα στη Θεσσαλία από τις πλημμύρες, στηρίζει τους ευάλωτους συνανθρώπους μας, μέσα από ένα ευρύ πλαίσιο κοινωνικών πρωτοβουλιών, οι οποίες περιλαμβάνουν και αυτή :

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός κοντά στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στη συναυλία της Μελίνας Κανά, απόψε στα
Ψηλά Αλώνια.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργάνωσε χθες Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 9 το βράδυ μουσική παράσταση με την Μελίνα Κανά στην Πλατεία Ψηλών Αλωνιών στην Πάτρα με δωρεάν είσοδο για το κοινό.
Λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας στην
Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό θα συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης στον χώρο της εκδήλωσης από την εθελοντική προσφορά του κοινού.
Κάθε μικρή προσφορά θα είναι μεγάλη για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "12/09 Πλατεία Υψηλών Αλωνίων 21.00 ME LINA KANA aлoK AIPI 2023 ΜΑΖΙ ΤΗΣ O ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΪΚΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ γεμάτη αντιθέσεις! "Φύγα Πολιτισμού""

Μάζεψαν αρκετά και θα φύγουν Παρασκευή μαζί με ένα φορτηγό Νερά. Έχουν στείλει και 4 υδροφόρες ειδικές για μεταφορά πόσιμου νερού να γεμίζει τις δεξαμενές σε Νοσοκομεία ιδρύματα και όπου αλλού χρειαστούν. Άστα, είναι μεγάλη η ζημιά, θα χρειαστούν βοήθεια για πολύ καιρό!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.