Γιώργος Σαμπάνης: Το σχόλιο για την ξαφνική αποχώρηση του Οικονομόπουλου από το Κέντρο Αθηνών

Νίκος Οικονομόπουλος- Γιώργος Σαμπάνης

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Γιώργος Σαμπάνης στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1

Το πρωί της Τρίτης (4/2), ο Γιώργος Σαμπάνης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» για κάποιες δύσκολες στιγμές που πέρασε κατά τη διάρκεια της μέχρι τώρα καριέρας του, για τραγούδια που δεν έχει δώσει σε άλλους καλλιτέχνες όπως και για τραγούδια του που έχουν απορριφθεί. Μάλιστα, ένα από τα τραγούδια του που είχε απορριφθεί ήταν το «Για κάποιο λόγο» το οποίο πήρε ο Νίκος Οικονομόπουλος αργότερα και έγινε επιτυχία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διάβασε επίσης : Οι επαφές, το «αγκάθι» για τον Οικονομοπουλο και η επομένη μέρα

Προς το τέλος της συνέντευξης, ο Γιώργος Σαμπάνης σχολίασε την αποχώρηση του Νίκου Οικονομόπουλου από το «Κέντρο Αθηνών». «Οι φωνές που ακούγονται είναι δύο. Η μία, ότι εμείς οι καλλιτέχνες πρέπει να δεχόμαστε κάθε άσχημη μεταχείριση γιατί έχουμε οικογένειες στο κεφάλι μας που πρέπει να ζήσουν. Η άλλη φωνή λέει ότι δεν μπορείς να έχεις μια πανάσχημη μεταχείριση από κάποιον που έχει ένα κατάστημα. Πρέπει να σκεφτεί κι αυτός τους ανθρώπους που δουλεύουν γι’ αυτόν. Ο Νίκος, τουλάχιστον απέναντι σε μένα, δεν είναι κακός, άκαρδος ή αλήτης. Τουναντίον. Είναι πολύ αξιοπρεπής».

-.ethnos.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.