Γιώργος Σαμπάνης: Τίμησε και φέτος το… έθιμο των γενεθλίων του στο «Ελλάδος Εικόνες» – Μαγική Παρασκευή με Ασλανίδου και Γονίδη

Υπάρχουν κάποια ραντεβού που με τα χρόνια μετατρέπονται σε… παράδοση. Και ένα από αυτά φαίνεται πως είναι πλέον και η επιλογή του Γιώργου Σαμπάνη να γιορτάζει τα γενέθλιά του στο αγαπημένο του στέκι δίπλα στη θάλασσα.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης τίμησε και φέτος το «έθιμο», επιλέγοντας το «Ελλάδος Εικόνες» στον Άλιμο, στην καρδιά της παραλιακής, για να περάσει τη ξεχωριστή αυτή βραδιά ανάμεσα σε φίλους, συνεργάτες και ανθρώπους του στενού του κύκλου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ανάμεσα στα πρόσωπα που βρέθηκαν εκεί ήταν ο Γιώργος Αρσενάκος, το αφεντικό της Panik Records, άνθρωποι από τη διοίκηση του Βοτανικού, αλλά και πολλοί ακόμη φίλοι και συνεργάτες του τραγουδιστή, σε μία βραδιά που είχε έντονο το στοιχείο της παρέας, της μουσικής και της αληθινής διασκέδασης.

Φυσικά, σημαντικό ρόλο στην επιλογή του συγκεκριμένου χώρου παίζει εδώ και χρόνια και ο Κώστας Καραφώτης, ο οποίος ηγείται του καλλιτεχνικού κομματιού του «Ελλάδος Εικόνες». Ωστόσο, όπως λένε όσοι γνωρίζουν καλά το παρασκήνιο, καταλυτική παρουσία αποτελεί και ο Γιάννης Αλεξόπουλος, ένας από τους πιο στενούς φίλους του Γιώργου Σαμπάνη, που συμμετέχει στη διοίκηση του μαγαζιού και αποτελεί πρόσωπο με ιδιαίτερη σημασία για τον ίδιο.

Και η αλήθεια είναι πως η χθεσινή Παρασκευή στο «Ελλάδος Εικόνες» δεν θύμιζε μία απλή βραδιά. Ήταν μία βραδιά με έντονη ενέργεια, δυνατές παρουσίες και εικόνες που θύμισαν άλλες εποχές της αθηναϊκής νύχτας.

Και αυτό γιατί δεν ήταν μόνο ο Γιώργος Σαμπάνης που βρέθηκε εκεί.

Το παρών έδωσε και η αγαπημένη, διαχρονική και πάντα ποιοτική Μελίνα Ασλανίδου, η οποία φυσικά πήρε το μικρόφωνο και χάρισε ξεχωριστές στιγμές στον κόσμο που βρισκόταν στο μαγαζί.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, το… κερασάκι στην τούρτα ήρθε με την εμφάνιση του μεγάλου λαϊκού βάρδου, Σταμάτη Γονίδη, σε μία παρουσία που ανέβασε ακόμη περισσότερο το θερμόμετρο της βραδιάς και έδωσε άλλη αίγλη στο ήδη γιορτινό κλίμα.

Μία Παρασκευή που όσοι βρέθηκαν στο «Ελλάδος Εικόνες» δύσκολα θα ξεχάσουν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ