Γεννημένος φιλόδοξος με αίμα αριστοκράτη

Γεννημένος φιλόδοξος με αίμα αριστοκράτη

Δεν γεννήθηκε στα πούπουλα. Κι όμως, έγινε αριστοκράτης και πάμπλουτος. Γιατί ήταν φιλόδοξος και παράλληλα ικανός. Και επειδή ήταν και άνθρωπος της δράσης, επόμενο να γράψει την αξιοσημείωτη προσωπική του ιστορία. Να ζει από πρώτο τραπέζι πίστα τις περιπέτειες της εποχής του.

Γιώργος Μαζωνάκης. Αυτός είναι ο πρωταγωνιστής της ιστορία μας, που βγήκε από την κοιλιά της μάνας του το 1972, στις 4 Μαρτίου, στη Νίκαια της Αθήνας, όπου και μεγάλωσε. Από μικρός είχε επιρροές κλασικού λαϊκού τραγουδιού στην οικογένεια, καθώς μεγάλωσε ακούγοντας Στράτο Διονυσίου, Μαρινέλλα, Γιάννη Πάριο αλλά παράλληλα άκουγε και ξένη μουσική, κυρίως ρόκ. Όταν ήταν μόλις δεκαπέντε ετών αποφάσισε ότι θέλει να ασχοληθεί επαγγλεματικά με το τραγούδι και έτσι δειλά δειλά άρχισε να τραγουδά σε μαγαζιά στη γειτονιά του, ενώ μετά άρχισε να τραγουδά σε μπουζούκια της Πάτρας. Σε εκείνο το μαγαζί που τραγουδούσε, τον ανακάλυψαν άνθρωποι από τη δισκογραφική εταιρεία Polygram και του πρότειναν συνεργασία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επειδή είχε βάλει υψηλά τον προσωπικό του πήχη, τράβηξε στην Αθήνα, όπου ξεκίνησαν όλα και έκανε πολύ μεγάλη καριέρα τραγουδιστή. Και φέτος έκανε μεταγραφή κουδουνάτη και πρωτοσέλιδη, παρακαλώ, στο Fever G, φόρεσε τη φανέλα τoυ νυχτερινού κέντρου του “χοντροπαίκτη” Θανάση Παπαγεωργίου. Του οποίου, μάλλον, θα φορέσει και το χειμώνα του 2020.

‘Ένας άλλος Μαζωνάκης είναι ο σημερινός με αυτόν προ 20ετίας. Δεν έχουν καμία σχέση. Σήμερα ο Μαζωνάκης παίρνει τον τίτλο του πρώτου. Του καλύτερου. Του εκτός συναγωνισμού. Όλοι οι άλλοι, έρχονται από πίσω του, δεύτεροι και τριτοτέταρτοι είναι. Αυτό πιστεύουν οι αιώνιοι ακολουθητές του.

Με την ευκαιρία. Ο Γιώργος Μαζωνάκης ντύνει με εικόνα το «Διανυκτερεύω», το οποίο ήδη έχει συγκεντρώσει πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, 630.000 streams στο Spotify και έχει αποκτήσει μία θέση στην κορυφαία τριάδα των ραδιοφωνικών μεταδόσεων για το ελληνικό ρεπερτόριο.

Τα γυρίσματα του video clip πραγματοποιήθηκαν την περίοδο των εορτών και καταγράφουν τον Γιώργο σε ένα νυχτερινό οδοιπορικό – βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, μέσα από την κινηματογραφική προσέγγιση του σκηνοθέτη Βαγγέλη Καλαϊτζή.

Κομβικό σημείο είναι η αρχή και τέλος των γυρισμάτων στους προσωπικούς χώρους του Γιώργου Μαζωνάκη, οι οποίοι αντανακλούν τη δική του αισθητική, το σπίτι και το καμαρίνι του στο «Fever G».

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.