Γεμάτο Ma Cocotte, η “μαστούρα” του ΛΟΥ

Φοβερά πράγματα. Ποια είναι τα φοβερά πράγματα; Μιλάμε τώρα στην γλώσσα του θεατή tsipasblog.gr. Αυτό είμαι. Θεατής. Παρατηρηρής, αυτός που παρατηρεί γεγονότα.

Τι σε κάνει άγγελο με φτερά, να πετάς και να σπρηντάρεις σ’ άλλους κόσμους ; Η μαστούρα, η μαρμαρόσκονη, η αγγελόσκονη. Η σκόνη των αγγέλων. Δηλαδή αυτοί που είναι του μεγάλου σωματείου, της μεγάλης σχολής, της αρχιεπισκοπής της κοκαΐνης, που θες πάνω από πέντε τζε την ημέρα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έτσι, πιστεύουν οι περισσότεροι, σχεδόν όλοι, αλλά αυτά είναι αστεία πράγματα. Σε παρακαλώ. Ρε, πλάκα μου κάνετε; Ποια κόκα; Άλλο είναι το κάργα δηλητήριο, το φάρμακο, που τον Παναγιώτη Λου, τον κάνει ολυμπιονίκη, να τρέχει με ταχύτητα ικανή να τον πάει στο διάστημα. Το καταλαμβάνετε. Το δείχνει στα social media. Το Ma Cocotte, το γεμάτο, να έχει τζερτζελέ, να πιούν, να xορέψουν, να γίνουν όλη μια παρέα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Για υπολόγισε. Για βάλτα κάτω. Αυτό γουστάρει, τον εξιτάρει, τον πορώνει. Τον φτιάχνει, ρε παιδί μου. Και του ανοίγει την διαύγεια. Αυτό πληρώνει. Γ’ αυτό σου λέω ότι ξηγιέται μεροκάματο από 100 ευρώ και πάνω στο προσωπικό του. Η καλύτερη του. Γεμάτο Ma Cocotte. Όλες τις μέρες, όλη την βδομάδα, να είναι τίγκα. Με τον γεμάτο Ma Cocotte, με κόσμο πρώτο πράμα, το άλφα διαλογής, έχει απαιτήσεις ο Λου. Να του φύγουν τα γαμημένα προβλήματα. Να πάνε να γαμηθούνε όλα τα άλλα. Και αν οι άλλοι δίπλα σκοτώνονται, πλακώνονται στα μπινελίκια, τραβήξουν και μαχαίρια, αφήστε με στον κόσμο του Ma Cocotte. Αυτό να είναι γεμάτο. Την βρίσκει όπως την βρίσκει κάποιος με το ποτό, άλλος με την κόκα, ο δίπλα με το τζόγο, ο δεξιά με τις πουτάνες, ο αριστερά με τα μπουζούκια. Φοβερά πράγματα. Χαίρετε.

Διαβάστε επίσης : Είναι ΛΟΥ το Ma Cocotte

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.