Η Γάζα και η χοντρή ζημιά της νύχτας

Για πάρτη σου. Στο χρηματιστήριο. Όσο κι αν ανέβει, θα έρθει η στιγμή, κάποτε, μετά από ένα μήνα, ένα χρόνο, δέκα χρόνια, να ξαναπέσει. Και όταν με το καλό ξανά μανά ανέβει, δεν αποκλείεται να κάνει νέο ρεκόρ ο δείκτης. Και μετά ξανά μανά να ξαναπέσει. Αυτές είναι οι Μεγάλες Αλήθειες της ζωής.

Να σου πω και μια ακόμα; Ό,τι συμβαίνει κάπου αλλού, έρχεται μετά από λίγο και εδώ. Τόσο απλά. Ό,τι ξεκινάει εδώ, έχει την τάση να εξαπλώνεται. Είναι ο τεράστιος της αιωνιότητας αρχιμαλάκας όποιος αποκλείει την πιθανότητα της εξάπλωσης. Πήρες χαμπάρι; Στο ξαναβάζω στην πρίζα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ξέσπασε ο πόλεμος Ισραήλ – Χαμάς. Κανείς δεν είναι σίγουρος αν είναι γεγονός στημένο η όχι, δεν θα μπω σε αυτό το τρυπάκι. Δεν έχω τις επαρκείς πληροφορίες. Η μαγκιά είναι να μυριστείς το έργο, να μπεις στο χοντρό παιχνίδι, να αναλύσεις την κατάσταση, από άλλη οπτική γωνία.

Άρα; Έχει κόστος ο πόλεμος. Μέχρι εκεί που δεν το περιμένεις. Και είναι σίγουρο ότι με αρνητική επίδραση, θα επηρεάσει τις οικονομίες της νυχτερινής διασκέδασης στην Ελλάδα. Ταράκουλο θα πάθουν οι μετοχές σε κάποια νυχτερινά κέντρα. Λες και τις βάρεσε σεισμός. Το λέω με την έννοια ότι αρκετοί τραγουδιστές, δουλεύουν και με Εβραίους πελατές..

– Πόσο θα είναι αυτή η ζημιά ; 18 έως 20 χιλιάδες τη βδομάδα!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.