Η Ένωση Ιλίου υπέρ του μέλλοντος

Αυτά υποστηρίζονται μόνο από τους προχωρημένους. Είναι η εποχή της τεχνολογίας και της εξέλιξης, πραγματική επανάσταση. Όμως κάποιοι διαβάζουν είδηση επιτευμάτων, που προδιαγράφουν το μέλλον, και τους πέφτει το κινητό από το χέρι. Αλήθεια δεν τους καταλαβαίνω.

Ευτυχώς δεν είναι έτσι και ο Αθλητικός Όμιλος Ένωση Ιλίου. Πώς είναι; Να υποστηρίζει ότι έρχεται από το μέλλον. Μας το δείχνει ως χορηγός στη δράση του Εμπορικού Σύλλογου ΙΛΙΟΥ, να φέρει το κινητό πλανητάριο στην πόλη τους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτό τι είναι ; Ένα μικρό φορητό πλανητάριο που είναι σε θέση να προβάλλει οποιαδήποτε ψηφιακή ταινία θόλου. Οι ταινίες αυτές φτιάχνονται ειδικά για πλανητάρια και προσφέρουν μία μοναδική οπτικοακουστική διδακτική εμπειρία.

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου από τις 11:00 μας περιμένουν όλους στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου Ιλίου, κάτω από το Δημαρχείο, να επισκεφθούμε το μίνι πλανητάριο.

Στον ίδιο χώρο, όσα παιδικά παιχνίδια ή βιβλία σας περισσεύουν και είναι σε καλή κατάσταση, μπορείτε να τα φερετε και με την βοήθεια της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Προτέκτα Ιλίου θα τα διαθέσει ο Εμπορικός Σύλλογος στα παιδιά της πληττόμενης Θεσσαλίας.

Μπορεί να είναι εικόνα λορίς και κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.