“Δεν γαμ@@νται τα λεφτά…” λέει ο μάγκας Αργυρός

Το άτομο θα χαρίσει την προσωπική του αμοιβή, μπόλικα λεφτά, από τις επόμενες δύο εμφανίσεις του, στην Κύπρο, προγραμματισμένες για τις 12 και 13 Αυγούστου. Τι είναι τούτο; Εγώ θα σου πω. Περισσότερα, πολύ περισσότερα απ’ όσα χρειάζεται.

“Δεν γαμιόνται τα λεφτά…” λέει με τη σκέψη του, που απομένει να γίνει πράξη. Γιατί; Πρώτον, η Ελλάδα, είναι πάλι αντιμέτωπη με το αιώνιο, ναι είναι αιώνιο, το θέμα με τις πυρκαγιές. Που καίγεται διακόσα χρόνια και βάλε..Και δεν θα θα ακολουθήσει το δρόμο του φίλου του, Δημήτρη Φιντιρίκου ; Ο οποίος είναι πάντα εκεί για τους άλλους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεύτερον, αν δεν τοποθετήσει στο κουμπαρά του, ένα μεροκάματο, είτε δύο, θα πεθάνει, θα έχει πρόβλημα επιβίωσης; Δεν θα έχει άλλα στην άκρη; Όχι, βέβαια. Άσε τους μικρούς, που έχουν μένει ρέστοι, έχουν ξεχάσει τι σημαίνει βγάζω λεφτά από τη δουλειά αυτή.

Ό,τι κι αν λέω, θα πεις ότι είναι χοντρή μαγκιά, να είσαι πάντα εκεί για τους άλλους. Ναι, αυτό θα κάνει ο πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής. Περί αυτού ο λόγος, Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος άναψε το φυτίλι, να βγουν μπροστά και άλλοι γνωστοί του χώρου του. Αν δεν το κάνουν, κινδυνέψουνε να αποδειχθεί πανηγυρικά, ότι ο “λαός”, όπως λένε τον κόσμο, στους αιώνες των αιώνων, που έχει ξυπνήσει για τα καλά, θα τους πάρει με τις πέτρες. Αυτό θα κάνει, όπως με μένος και απέχθεια, κάνει τώρα με τους κυβερνώντες, συνέπεια της αναποτελεσματικότητάς τους, στις φωτιές.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.