Φύλλο και φτερό την άγρια εκτέλεση Μπερδέση

Παρακολουθώ τι γράφεται στο διαδίκτυο και πως τα μμε παρουσιάζουν το πολύ λεπτό ζήτημα, για τον άτυχο Τάσο Μπερδέση, μετά την βίαιη και μανιασμένη εκτέλεση του, φως φανάρι μαφιόζικου τύπου, από ποιους, δεν ξέρουμε, το πρωί της Δευτέρας, έξω από γυμναστήριο στη Βάρη. Και το οποίο, δεν το χωράει ο νους ακόμα. Οι όποιες λεπτομέρειες σχετικά με τα κίνητρα της, που μπορεί να ήταν μπλεγμένος, σε ποιες σκοτεινές καταστάσεις, που του στέρησαν τη ζωή, μελετώνται εξονυχιστικά. Όχι στους λογαριασμούς στα social media, αλλά από την αστυνομία. Τα όποια στοιχεία-μυστικά, έρχονται στην επιφάνεια, δεν μ’ αφήνουν αδιάφορο. Καθόλου. Με μαγνητίζουν.

Και που έπεσα πριν λίγο ; Στο ρεπορτάζ με την υπογραφή του πολύ έμπειρου αστυνομικού συντάκτη Βασίλη Χήτου, που δημοσιεύεται στο Newsit, στο site που ανήκει στον Νίκο Ευαγγελάτο. Με τίτλο “Δολοφονία Μπερδέση: Και στο βάθος, η μαφία της Ζακύνθου – Ποιοι και γιατί σκότωσαν τον πυγμάχο!”

…διά χειρός Hλία Τσίπα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.