Φτάσαμε στην τελική ευθεία

Πόλεμος Δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη και του πιο γνωστού και έμπειρου επιχειρηματία της παραλιακής, Βλάση Σταθοκωστόπουλου. Το ένα επεισόδιο διαδέχεται το άλλο. Δεν προλαβαίνεις τις εξελίξεις. Ξυπνάς και κάτι καινούργιο έχει συμβεί. Σίγουρα, έχει συμβεί! Δεν χάνεις ποτέ το ενδιαφέρον, δεν λέμε κάτι άλλο βαρύ κι ασήκωτο.

O “πόλεμος” της Παραλιακής στον Άλιμου, έχει φτάσει στο σημείο που δεν υπάρχει επιστροφή, φτάσαμε στο τελικό στάδιο, και κάποιος από τους δύο πρέπει να βγει εκτός. Απαραίτητα. Κάτι άλλο δεν υπάρχει. Δεν γίνεται διαφορετικά. Κάποιοι πόλεμοι δεν έχουν λύση στη μέση. Παρότι με την λογική και τον έντιμο συμβιβασμό είμαστε εμείς, όχι με τα άκρα και τις υπερβολές, βέβαια. Πάντα, θα είμαστε έτσι, γνωρίζουν με ποιους έχουν να κάνουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στην εκπομπή του Ιορδάνη Χασαπόπουλου “Κοινωνία Ώρα Mega” βρέθηκαν αντιμέτωποι ο Κονδύλης και ο Θοδωρής Καραγιάννης, ο δικηγόρους του Σταθοκωστόπουλου.

Δείτε την μονομαχία τους : ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.