Φθηνά τη γλίτωσε ο Κόντης !

Γράψανε όλα τα μέσα, για το τροχαίο, του Πρόεδρου του Απόλλωνα Πάτρας και γνωστού παλαίμαχου διαιτητή Γιάννη Κόντη, στις 11.30 το πρωί της Κυριακής, στην διασταύρωση των οδών Κανακάρη και Ζαϊμη. Το οποίο απρόοπτο κοψοχόλιασε τoυς followers του. Τους πήγε στην κόλαση, και πάλι καλά να λένε με την κατάληξη που είχε. Και εγώ ανάμεσα τους. Χθες το βράδυ μαζί ήμασταν στον Οικονομόπουλο. Στο τραπέζι του επιχειρηματία Αλέξανδρου Καλλέργη.

Τι, όμως, έγινε στ’ αλήθεια ; Το δίκυκλο του γνωστού πατρινού εκινείτο επί της Ζαϊμη, άρα είχε προτεραιότητα. Από την σύγκρουση, εκτινάχτηκε και “προσγειώθηκε” σε παρακείμενο οικόπεδο. Στο νοσοκομείο τo «θύμα» του τροχαίου, ως τραυματίας, χτύπησε στο κεφάλι. Έχει αιμάτωμα και πρέπει να το παρακολουθήσουν, θα μείνει μια βδομάδα μέσα. Τι σημαίνει αυτό; Δηλαδή, ναι μεν δεν κινδυνεύει η ζωή του, αλλά έχει αιμάτωμα, που πρέπει να φύγει. Αλλιώς μπορεί να χρειαστεί χειρουργείο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έρευνες για τις συνθήκες του τροχαίου διενεργεί η Τροχαία Πατρών.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.