Δεν φταίνε αυτοί, η πείνα φταίει

Περίπου 100 άτομα, έδωσαν ραντεβού μέσω Facebook, συγκεντρώθηκαν στον Λευκό Πύργο, στη Θεσσαλονίκη, και διαμαρτυρήθηκαν.

Το πιο φοβερότερο απ’ όλα. Χίλιοι δύο μακάκες, τους επιτέθηκαν λεκτικά, τους υποτίμησαν και τους έδειξαν με το δάχτυλο. Στο διαδίχτυο, που αλλού. Αυτοί που κυκλοφορούν με κλειστά τα ανοικτά τους μάτια, αυτοί που ακούνε ήχους από το υπερπέραν στο σύμπαν της μαλακίας, της πέραν του πέρατος ανθρώπινης μαλακίας, της εκτός λογικής και γήινης ζωής.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και να πω ότι δεν διάβασαν τον λόγο της διαμαρτυρίας. Ότι έγινε για το lockdown και τα περιοριστικά μέτρα, που από χθες το πρωί μπήκε, αφού έτσι αποφάσισε η Κυβέρνηση για τη μη διασπορά του κορωνοϊού.

Άρες, μάρες, κουκουνάρες που έλεγε και ο παππούλης μου.

Βρε, χάλια. Εγώ γράφω τόσο καιρό, εδώ στο tsipasblog.gr, ότι κόσμος θα πεθαίνει από την πείνα. Επόμενο, με κλειστά τα μαγαζιά και στους δρόμους να μην κυκλοφορεί ψυχή, οι αριθμοί των πεινασμένων, θα φτάσουν στο Θέο, στον Θεό Ήλειο, Κι εσύ, ο μακάκας, με αφορμή τη συγκέντρωση κατά του lockdown στη Θεσσαλονίκη, μου αρπάζεσαι και τους βρίζεις. Και βρίζεις και όσους τους υποστηρίζουν.. Δεν φταίτε εσείς. Ο πούστης ο Θεός Ήλιος φταίει που δεν σας καίει.

Διαβάστε επίσης : Γιατί δεν κουνιέται φύλλο;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.