Φοράει το ”γίνεται” κι όταν δεν… γίνεται

Κοντεύουμε στο τέλος και του Απρίλη. Αυτό σε συνδυασμό με τον καιρό, που έχει «τρελαθεί». Πλέον παίζει μόνο το «Σας ευχαριστούμε για ακόμα έναν υπέροχο χειμώνα! Ανανεώνουμε τις μπαταρίες και τα ξανά λέμε σε μερικούς μήνες …» Ακόμη και η πιο δυνατή ομάδα αν είσαι, λες… «πρέπει να κλείσω, δεν με παίρνει άλλο».

Μη βιάζεσαι, περίμενε, κύριε. Πριν βγάλεις συμπεράσματα, να δεις το Αγιονέρι στο Περιστέρι. Ποιο; Ο πρωθυπουργός στην κατηγορία του φαγητό…μετά μουσικής είναι, κανένα μεζεδοπωλεία στην πόλη Αθήνα δεν ακούγεται όσο αυτό. Και αφού λέμε πως είναι ο πρωθυπουργός, πρέπει να δείξουμε τα ντοκουμέντα, τα πειστικά. Όχι μόνο λόγια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "vrahamis_dimitris_agioneri 1ώρ. Μετά το μπάνιο レぼイザ LETSLIVE レまチッ LEYSYBVEHERE LVE HERE @agioneri_peristeri"
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "vrahamis_dimitris_agioneri 5λεπ. Κυριακη στο χωριό.. HE αη wal @agioneri_peristeri"
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "vrahamis_dimitris_agioneri 14λεπ. … X HERE @agioneri_peristeri"
Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που χορεύουν και κείμενο που λέει "vrahamis_dimitris_agioneri 54δευτ @agioneri_peristeri @konstantinos_pantidosfficial"
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, ποτό και κείμενο που λέει "18 vrahamis_dimitris_agioneri Ρε την παρασκευη @agioneri_peristeri"
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, ποτό, πλήθος και κείμενο που λέει "18 ώ. vrahamis_dimitris_agioneri PE την παρασκευη.. リナイダ HERE @agioneri_peristeri @agioneri_"
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, ποτό και κείμενο που λέει "vrahamis_dimitris_agioneri agioneri 21 λεπ. Στο μεροκάματο... LETSY -HERE @agioneri @agioneri_peristeri iwanna_strig iwanna_strigea_official official"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.