Η οργή λαού, έφερε την κωλοτούμπα στη Μύκονο

Αυτή, ναι, είναι τούμπα. Κωλοτούμπα κανονική. Και δεν υπάρχει αμφισβήτηση διότι πρόκειται για γεγονός, σχεδόν σίγουρο, όχι κάποια εκτίμηση μακρινή. Μια ζωή, από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα, που ο κορονοιός είναι ο απόλυτος κουμανταδόρος, η Μύκονος τα κάνει μαντάρα. Τα ξέφρενα πάρτυ, χωρίς μέτρα προστασίας, ρε, παιδί μου, ανάγκασαν την κυβέρνηση να ξεστομίσει το “μίνι lockdown”. Χωρίς μουσική και Απαγόρευση κυκλοφορίας από 01.00 το βράδυ έως 06.00 το πρωί, αυτό σημαίνει το “μίνι lockdown”. θα πει ακυρώσεις όλων, ο χρόνος παγώνει, η ζωή σταματάει, η θερμοκρασία γίνεται πολική, μέσα στο κατακαλόκαιρο. Πεθαίνουν τα πάντα.

Κι έρχεται η πληροφορία, η σίγουρη, ότι από τη Δευτέρα 26 Ιουλίου, αναμένεται να ξανανοίξουν οι δραστηριότητες, που είχαν ανασταλεί, όπως η μουσική στα εστιατόρια και τα νυχτερινά μαγαζιά. Αναμένεται επίσης να αρθεί και το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας στη μία μετά τα μεσάνυχτα. Είναι ή δεν είναι η κωλοτούμπα αυτή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μια φορά, καμιά σχέση με το χαβαλέ που ξέρουμε στην COVID εποχή, ο Έλληνας είπε να ξυπνήσει, να τους κράξει και οι κυβερνώντες, από το μέτωπο Μητσοτάκη, όχι την ΝΔ, κατάλαβαν ότι μάλλον αυτό το παιχνίδι είναι τελειωμένο. Λίγοι πλέον πάνε απέναντι.

Το “Μίνι lockdown”, θα γίνει “Πάμε πάλι νταβαντούρι”

Διαβάστε επίσης : Τσαμπουκάς Πρόεδρου Παναχαϊκής με τον Μητροπολίτη… Απίστευτο ! Η Αλήθεια

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.