Fever : Άμεση και δυναμική αντίδραση, στην αποχώρηση του Μαζώ- Η απόφαση της ολονύχτιας σύσκεψης

Fever : Άμεση και δυναμική αντίδραση, στην αποχώρηση του Μαζώ- Η απόφαση της ολονύχτιας σύσκεψης

Δαπανήθηκαν πάρα πολλά λεφτά- τα περισσότερα από οποιοιδήποτε άλλο κέντρο της Αθήνας- στο φετινό FEVER, τόσο για την ολική ανακαίνιση του, όσο για την επιλογή των καλλιτεχνικών προσώπων, για να κλείσει έτσι απλά. Συγκεκριμένα, με αφορμή τον τραυματισμό του Γιώργου Μαζωνάκη στο χέρι, που βάσει τον λεγομένων του, τον υποχρεώνει να μην μπορεί να συνεχίσει άλλο.

Κάποιοι βιάστηκαν να πουν ότι έκλεισε ο υπέροχος κύκλος των εμφανίσεων του Fever για φέτος. Όμως, τους ξέφυγε ή δεν υπολόγισαν δύο πολύ βασικούς παραμέτρους: Πρώτον, ότι το μαγαζί είναι κλεισμένο έως τις 7 Απρίλη με χορούς και δεύτερον και σημαντικότερον, σωστά τον Θανάση Παπαγεωργίου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι, δηλαδή; Ο “πατριάρχης” της αθηναϊκής νύχτας έχει βιώσει πολλά και σκληρά σενάρια στη ζωή του. Πολιτικά, επιχειρηματικά, προσωπικά σενάρια. Δεν είναι άπειρος. Και μόνο ότι αργά χθες το βράδυ, στο έκτακτο meeting, που έκανε στο Fever, υπό την παρουσία του Πάνου Κιάμου και σύσσωμου του προσωπικού του κέντρου, αποφάσισε τη συνέχιση της λειτουργίας του, με καθοδηγητή τον Κιάμο, άξιο συνοδοιπόρο τον Δήμο Αναστασιάδη και την Αποστολία Ζώη να προστίθεται στο σχήμα, λέει πολλά. Θέλει κότσια, εκτός από χρήματα για να το κάνει ο καθένας.

Ιδού η ανακοίνωση :

Όσον αφορά τώρα στην αποχώρηση του Μαζωνάκη, ο καθένας το προσαρμόζει στις δικές του εικασίες. Αν όντως οφείλεται στο τραυματισμό που υπέστη στο χέρι ή μήπως -σκέπτονται- συντρέχει κάποιος άλλος λόγος. Αυτό που ξέρω εγώ, είναι πως ο Παπαγεωργίου, στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, για να τον κάνει δικό του, του έδωσε ένα πολύ μεγάλο ποσό ως προκαταβολή. Επίσης, αρκετά πολλά λεφτά χάλασε για να προσαρμοστεί το Fever στα δικά του διακοσμητικά δεδομένα. Στα παραπάνω συνυπολογίστε και το πολύ μεγάλο νυχτοκάματο που λάμβανε τη βραδιά.

Αυτά από μένα. Τα άλλα τα αφήνω στους επιρρεπείς στη συνωμοσιολογία.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.