Δεν φαντάζεστε ποιος πασίγνωστος Έλληνας πολιτικός άνοιξε ψιλικατζίδικο

Δεν φαντάζεστε ποιος πασίγνωστος Έλληνας πολιτικός άνοιξε ψιλικατζίδικο

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, γνωστός από τον χώρο της πολιτικής αλλά και εξαιτίας του έντονου χαρακτήρα του, αποφάσισε να αλλάξει επαγγελματική πορεία.

Όπως τονίζει ο ίδιος «δημιουργήσαμε ένα μίνι μάρκετ που πουλάμε χυμούς, γρανίτες, τυρόπιτες, κουλούρια έναν εκπληκτικό καφέ και φυσικά όλα τα προϊόντα οικιακής χρήσεως, ζαχαρώδη, τσιγάρα, εισιτήρια λεωφορείου… Λίγο πολύ τα έχουμε όλα».
Και επειδή ο κ. Ψωμιάδης γνωρίζει καλά το μάρκετινγκ, κάθε πελάτης που θα αγοράζει ένα προϊόν, θα μπαίνει στη διαδικασία μιας κλήρωσης όπου κάθε μήνα ο νικητής θα κερδίζει μια δωροεπιταγή των 30 ευρώ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η νέα του καθημερινότητα

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης υποδέχτηκε την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στη νέα του επιχείρηση. Ο πρώην νομάρχης άνοιξε μίνι μάρκετ και πουλάει… τα πάντα όλα.

«Εγώ έρχομαι κάθε μέρα πέντε το πρωί εδώ. Ανοίγω τον φούρνο, ζεσταίνω τις τυρόπιτες και έξι η ώρα ανοίγει το μαγαζί» δήλωσε ο ίδιος.

Τον ρωτούν την γνώμη του για πολιτικά;

«Συμβουλευτικά τους λέω αλήθειες. Ποτέ δεν φόρεσα την μάσκα του πολιτικού για να πω πράγματα, που δεν τα πιστεύω.»

Τέλος, για την πιθανότητα να επιστρέψει στην πολιτική σκηνή,ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εκμυστηρεύτηκε: «Είμαι μάχιμος αλλά με την σημερινή εικόνα δεν έχω καμία διάθεση να ασχοληθώ».

Παύεται οριστικά από περιφερειάρχης ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

-in.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.